«ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ» – Μένος και αναστάτωση

756

Ποτέ στην Παράταξή μας δεν είχαμε υπολογίσει αυτό το μέγεθος του μένους και της αναστάτωσης που θα ήταν δυνατόν να προκαλέσει η ίδρυσή της στους «αντιπάλους» μας.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στελέχη της παράταξής μας θα απειληθούν ακόμα και για την επαγγελματική τους ύπαρξη (!) εάν δεν αποχωρήσουν από τον Συνδυασμό μας.

Αυτό όμως δεν είναι η κοινωνία της Ορεστιάδας και των οικισμών της! Στους εκβιασμούς και στις ανόητες απειλές δεν είχε ποτέ ανοχή αυτός ο τόπος. Έτσι νομίζουν ότι μπορούν να εμπνεύσουν, να ενώσουν και να δημιουργήσουν σχέδια και προοπτικές;

Παράλληλα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό που εξαιτίας της ανακοίνωσης των πρώτων 50 Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μας, καταλάβαμε έγκαιρα ποιοι είναι αυτοί που δεν έχουν καμία αναστολή στο … «σήμερα να λένε και αύριο να ξελένε». Είναι ακριβώς αυτό που απεχθανόμαστε στην Παράταξή μας. Αυτό που απαξίωσε την πολιτική και τους πολιτικούς στα μάτια των περισσοτέρων. Στην «ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ» θα βρείτε ανθρώπους που ξέρουν να τηρούν τις δεσμεύσεις τους.

Οι δικοί μας ψηφοφόροι θα είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που μας ψήφισαν!

Θα το επιβεβαιώνουν καθημερινά μέχρι το τέλος της θητείας μας. Αυτή θα είναι η βασική μας έννοια που δεν εκβιάζεται, δεν εξαγοράζεται και ποτέ δεν θα είναι «σήμερα έτσι και αύριο ΑΛΛΙΩΣ».

Ελάτε να δώσουμε στην Ορεστιάδα μας τη Δημοτική Αρχή που επιτέλους της αξίζει!