Γίνεται ξανά πατέρας ο Ντέμης Νικολαΐδης – Ποια είναι η μητέρα του παιδιού

7909
Το τρίτο του παιδί περιμένει ο Ντέμης Νικολαΐδης καθώς η σύντροφός του φέρεται να είναι έγκυος.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ντέμης Νικολαΐδης αφού η σύντροφός του φέρεται να είναι έγκυος. Σύμφωνα με το περιοδικό «yes» η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, με την οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι ζευγάρι, περιμένει το παιδί του.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η 39χρονη γυναίκα γνωρίστηκαν στο τέλος του 2022 μέσω κοινών φίλων. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και κάποιους μήνες και η πρώτη του δημόσια εμφάνιση ήταν στο γήπεδο της ΑΕΚ όπου εθεάθησαν να παρακολουθούν μαζί αγώνα της Ένωσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το ζευγάρι μένει μαζί. Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε αποκτήσει άλλα δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, από τον γάμο του με την Δέσποινα Βανδή.

«Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι. Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν», είχε πει ο Ντέμης Νικολαΐδης σε παλαιότερη συνέντευξή του για το πώς είναι να είσαι πατέρας.

 

https://www.sportal.gr/epikairothta/2023053113203777471/ntemhs-nikolaidhs-ginetai-ksana-pateras-poia-einai-h-mhtera-toy-paidioy?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=newsit-page-post&fbclid=IwAR0WSrRxUnm0lrbdm3Vij3Vm-WPz5ywDJ7EEFLoF1wWu2m_gg5sFnU6q05Y