Νίκος Τζανίδης: ”Επειδή τα τοπικά ομορφόπαιδα αποδείχθηκε τόσα χρόνια…”

1201

Ο Γνωστός δικηγόρος, πρώην υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αλεξανδρούπολης Νίκος Τζανίδης σε μια ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο fb τάραξε τα ”ήρεμα νερά” του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης…

Έγραψε:

”Η φωτογραφία είναι σημερινή από το λιμάνι της Καβάλας,..

Εδώ στην Αλεξανδρούπολη τα τοπικά ομορφόπαιδα (Αντιπεριφέρεια Έβρου, Δήμος Αλεξανδρούπολης και Ο.Λ.Α.) μας έχουν ζαλίσει με χιλιάδες φωτογραφίες τους σε πλοία 200 & 300 μέτρων που κουβαλούν πολεμικό υλικό και μόνο.

Ανίκανοι επί πολλά χρόνια να προσελκύσουν, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που έχει δαπανήσει η χώρα, και να αξιοποιήσουν την Αλεξανδρούπολη και το διεθνούς φήμης λιμάνι της για κρουαζιέρα.
Η ανικανότητα των ως άνω στο συγκεκριμένο θέμα έχει ως αποτέλεσμα να διαχέεται στην τοπική κοινωνία ένας υφέρπων αντιαμερικανισμός, που φυσικά υποστηρίζεται και από ξένες δυνάμεις, δήθεν ότι οι Αμερικάνοι και τα όπλα τους εμποδίζουν την ανάπτυξη της περιοχής.

Και τα πολεμικά και τα φορτηγά και όλα χρειάζονται και είναι όλα καλοδεχούμενα.
Αλλά στα 10 πολεμικά ας έρχονταν και ένα κρουαζερόπλοιο. Ένα!! Έστω και μικρό!! Ένα!!!
Επειδή τα τοπικά ομορφόπαιδα αποδείχθηκε τόσα χρόνια ότι δεν έχουν την ικανότητα…
Please U.S. Embassy in Greece do something about this too… ”

 

”Είμαι συγκεκριμένος στην ανάρτηση. Φτάνει με την καραμέλα φταίει η Αθήνα, ή η Καβάλα, ή η Κομοτηνή. Εδώ είναι οι υπεύθυνοι.. 30 χρόνια η Αθήνα έχει ρίξει πάνω από 100.000.000 Ευρώ στο λιμάνι μας, αλλά τα τοπικά αστέρια που υπερασπίζεσαι ούτε ένα κρουαζιερόπλοιο δεν κατάφεραν να φέρουν…”