Όταν το επιτυχημένο παρελθόν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον

465

Άνθρωποι οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Τσολακίδη, μιλούν με τα θερμότερα λόγια για τον υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έβρου.

Ο Βασίλης Τσολακίδης, έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα δύσκολα και να προσφέρει στον τόπο. Η παρουσία Τσολακίδη τόσα χρόνια στον Έβρο, ίσως θα μπορούσε να περιγραφεί με μία μόνο λέξη. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Αν τη δεκαετία του 1990 δεν έκανε το βήμα για να επιμείνει με σιγουριά στην ίδρυση της βιομηχανίας YTONG – THRAKON, αυτή τη στιγμή, το βόρειο τμήμα του Έβρου θα στερούνταν τρία εργοστάσια. Ήταν, το όραμα, η επιμονή και η πρόταση στην μητρική εταιρεία να επενδύσει στον Έβρο. Μία πρόταση που έγινε αποκλειστικά από τον Βασίλη Τσολακίδη. Ο όμιλος σταθερά προσφέρει δεκάδες άμεσες θέσεις εργασίας, ενώ στον οικονομικό κύκλο πρέπει να υπολογιστούν οι εργαζόμενοι στις μεταφορές, στην παραγωγή πρώτης ύλης κα.
Ο Βασίλης Τσολακίδης, δεν έμεινε όμως μόνο στον συγκεκριμένο τομέα. Προσέφερε τα μέγιστα και στον αθλητισμό, ειδικά στον Ορέστη Ορεστιάδας. Ήταν ο άνθρωπος που έβγαλε πολλές φορές από τη δύσκολη θέση τη διοίκηση και την ομάδα, δίνοντας λύσεις, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση, καταφέρνοντας να κάνει τον Ορέστη πρωταγωνιστή στη Γ Εθνική.
Ο Ορέστης από το 1994 έως το 1998 αγωνίστηκε στη Γ Εθνική.
Άνθρωποι που συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Τσολακίδη μιλούν στο thraki Νεα για την προσωπικότητά του.

Ο τότε και νυν πρόεδρος του Ορέστη Παναγιώτης Μαργαριτίδης τονίζει: “Μακάρι να είναι σαν τον Τσολακίδη κι άλλοι πολιτικοί”. Αυτή η λακωνική δήλωση εμπεριέχει περισσότερα απ’ όσα μπορούμε να φανταστούμε. Ο κ. Μαργαριτίδης ήταν και παραμένει θερμός σε αισθήματα και απόψεις, για τον κ. Τσολακίδη.

Στο thraki Νεα μίλησε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης.“Θεωρώ ότι είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα, ένας άνθρωπος ο οποίος δίνει όλο του τον εαυτό σ’ αυτό που κάνει. Έντιμος και καθαρός, άνθρωπος του καθήκοντος. Η συνεργασία μας ήταν εκπληκτική, ς’ όλες τις εκδηλώσεις. Είναι Κύριος με “Κ” κεφαλαίο.
Του εύχομαι από καρδιάς να τον εμπιστευτούν οι άνθρωποι του Έβρου, γιατί είμαι περισσότερος από βέβαιος ότι τους εκπροσωπήσει επάξια στη Βουλή”.

Με απλότητα και απνευστί ο προπονητής της εποχής Γιώργος Βαζάκας τόνισε: “ Ο Βασίλης Τσολακίδης, ήταν αυτός που σε μία περίοδο κατά την οποία ξεκίνησε να αναδεικνύεται το ποδόσφαιρο στην Ορεστιάδας έβαλε τα πάντα και οικονομικά και την προσωπικότητά του, για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί.
Η παρουσία του Ορέστη ήταν τέτοια που έκανε όλο το πανελλήνιο να ασχολείται μαζί του και αγωνιστικά και επειδή από την ομάδα βγήκαν παίκτες που έπαιξαν σε μεγάλες ομάδες και στην Εθνική. Η παρουσία του κ. Τσολακίδη ήταν καταλυτική. Ο Βασίλης Τσολακίδης, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αξίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου του Έβρου”.

Τη χρυσή περίοδο του Ορέστη αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ήταν ο Παναγιώτης Σιανκούρης. Ο κ. Σιανούρης επιστρέφοντας στην εποχή αναφέρει: “Ο Βασίλης Τσολακίδης ήταν αυτός ο οποίος έφερε την επένδυση της Thrakon και της Ytong στην Ορεστιάδα, οι οποίες προσφέρουν εργασία εδώ και 25 χρόνια σε τρεις βάρδιες μ’ ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία της περιοχής. Ο πρόεδρος της Ytong ο Σόμποργκ, ήταν μαζί με τον Τσολακίδη αυτοί που ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα του Ορέστη στα καλά χρόνια της Γ Εθνικής για να κάνει την πορεία που έκανε.
Εκτός από αυτό, είχαμε χορηγήσει αθλητικό υλικό, όπως μπουφάν, φανέλες κτλ σε ομάδες της περιοχής. Όλες οι μεταγραφές των παικτών όπως Βενετίδης, Βιτζέκας, Τασίδης, Χαλιμακούδης έγιναν εκείνη την εποχή.
Η υποψηφιότητα Τσολακίδη είναι θετική γιατί έχει αποδείξει ότι νοιάζεται και αγαπάει τον τόπο του.
Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Γνωρίζουμε όλοι τον Βασίλη Τσολακίδη”.

ΠΗΓΗ:

Όταν το επιτυχημένο παρελθόν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον