Βασίλης Τσολακίδης: «Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής θα πρέπει να στελεχωθεί για να διαδραματίσει το ρόλο της στο χωράφι δίπλα στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο»

436

Στην παραπάνω δήλωση προέβη ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Βασίλης Τσολακίδης με την επίσκεψη του στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ορεστιάδας, όπου ενημερώθηκε από την προϊσταμένη της γεωτεχνικό Ευρυδίκη Λινάρδου-Παπαλαμπίδου και στη συνέχεια περιηγήθηκε στα τμήματα της και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με το στελεχιακό δυναμικό της. Εκεί είχε μια τυχαία συνάντηση με τον περιφερειακό σύμβουλο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Γιάννη Ζαμπουνίδη.

Ο Βασίλης Τσολακίδης ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κ.Λινάρδου-Παπαλαμπίδου για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση για να υπογραμμίσει ότι «η μετατροπή των Αγροτικών Διευθύνσεων σε γραφειοκρατικούς μηχανισμούς διεκπεραίωσης των κοινοτικών επιδοτήσεων δεν επιτρέπει στο υψηλού επιπέδου επιστημονικό δυναμικό τους να κάνει τη δουλειά που πρέπει δίπλα στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο. Με γνώση και ενημέρωση θα προχωρήσουμε στη ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ!

ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»!

 

ΠΗΓΗ https://voreasmagazin.blogspot.com/2023/05/blog-post_11.html?spref=fb&fbclid=IwAR0NrTALcYp-wiua02eQKT6wQ204i0AnDEaBegealuTp1qbpIHZL0RW6u0U