Υποψήφια με τη ΝΔ η νύφη που «τράκαρε»… τυχαία ο ποδηλάτης Μητσοτάκης στο Τατόι

699

Συχνά – πυκνά οι «τυχαίες» και «αυθόρμητες» συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με πολίτες έχουν απασχολήσει τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Από τη συνάντηση με τον Έλληνα ταξιτζή στη Νέα Υόρκη έως το αλησμόνητο «τι γκόμενος είσαι εσύ;» έως το αδιασφισβήτητο γεγονός πως ο πρωθυπουργός της χώρας, εν μέσω κορονοϊού με περιορισμούς στις μετακινήσεις, γυρνούσε την Αττική κάνοντας… ποδήλατο, βγάζοντας φωτογραφίες με «αγνώστους» που «διψούσαν» για μερικές λήψεις. Ωστόσο, σε μία (ακόμα) περίπτωση φαίνεται πως ο πρωθυπουγός είχε τύχη… βουνό καθώς από μία «τυχαία» συνάντηση στο Τατόι τελικά οδήγησε σε… συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της ΝΔ δύο και πλέον χρόνια μετά!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Επιστρέφουμε στο 2020 και συγκεκριμένα στις 11 Οκτωβρίου όταν ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, κάνει μία ακόμα «ποδηλατάδα», αυτή τη φορά στο Τατόι. Μάλιστα, πριν το αλησμόνητο motocross στην Πάρνηθα η οποία είχε πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων, λόγω των περιορισμών στις μετακινήσεις: Για τους περιορισμούς που ίσχυαν για όλους τους υπόλοιπους πολίτες, πλην του ίδιου.

Στο Τατόι, λοιπόν, τον Οκτώβριο, ο Κυρ. Μητσοτάκης συνάντησε ένα νιόπαντρο ζευγάρι που του ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί τους, «γεμίζοντας» το φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ με το… ανθρώπινο πρόσωπο του πρωθυπουργού αλλά και την αγάπη των πολιτών στο πρόσωπό του…

Δείτε επίσης: Δεν έχει τέλος η πρόκληση: Θρηνούμε νεκρούς και ο Μητσοτάκης κάνει βόλτες και φωτογραφίζεται

«Η νύφη είναι κόρη στελέχους της ΝΔ», είχε σπεύσει να πει από τότε ο Δημήτρης Οικονόμου από τον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ. Από τη Νίκαια μάλιστα.

Ωστόσο, σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, μετά τον θρησκευτικό «γάμο» με τον εκλεκτό της καρδιάς της, ακολούθησε και ο… πολιτικός, αυτή τη φορά με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μεταφράστηκε και από κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές…

Υποψήφια με τη ΝΔ η νύφη που «τράκαρε»… τυχαία ο ποδηλάτης Μητσοτάκης στο Τατόι (Video)