Η αλλαγή σελίδας στον Έβρο και η περίπτωση του Βασίλη Τσολακίδη

436
Της Μαρίας Παπαδοπούλου
Οι εκλογές είναι μπροστά  μας όπως και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.
Τα προβλήματα είναι τα ίδια αυτό που ίσως έρχεται τώρα να προστεθεί στην ζωή μας για δύο μήνες περίπου είναι οι φωτογραφίες  τα μηνύματα  τα σχόλια οι συνεντεύξεις οι χειραψίες στους δρόμους, οι επισκέψεις σε χώρους επαγγελματικούς, οι τηλεοπτικές εμφανίσεις όλων των υποψηφίων  βουλευτών, τα φειγ βολαν ….ένας καθημερινός βομβαρδισμός εικόνων με χρωματικές αντιθέσεις αναλόγως της κομματικής τοποθέτησης  των υποψηφίων.
Στο fb στο τικ τοκ στο Instagram μηνύματα sms μουσικά θέματα με φόντο υποψήφιες και υποψήφιους που μας καλούν να επιλέξουμε  τι θα ψηφίσουμε ανάμεσα  σε προφίλ  λαικ φατσούλες θυμωμένες πικρόχολα σχόλια  παλαμάκια  ….ένας  χαμός!!!
Μας δίνεται  η ευκαιρία  να γνωρίσουμε τον υποψήφιο  που θα μας εκπροσωπεί στη νέα Βουλή.
Ήδη τους βλέπουμε   τους ακούμε  τους κάνουμε η δεν τους κάνουμε λαικ στις αναρτήσεις τους υποψήφιοι που άλλους τους γνωρίζαμε τους λέγαμε και μια καλημέρα άλλους όχι άλλους ακούγαμε γι αυτούς.
Όποιοι και εάν είναι όμως είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας επαγγελματίες δημόσιοι λειτουργοί με τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες τους..
Στον Έβρο όλοι λίγο πολλοί γνωριζόμαστε από όλους τους χώρους έχουμε γνωστούς κάποιους η κάποιες όμως ξεχωρίζουν ίσως μας κάνουν ένα κλικ…να πχ τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Τσολακίδη τον γνώριζα από την επαγγελματική πετυχημένη είναι αλήθεια δραστηριότητα του με την πρωτοποριακή επιχείρηση του YTONG-THRAKON στην γενέτειρά του στην Ορεστιάδα μετά από την ενασχόληση του με τα ενεργειακά και τις οικολογικές του ανησυχίες μαθαίνω ότι προχωράει  και στην δημιουργία μιας άλλης νέας Οικολογικής μονάδας στον Έβρο όπου νέες θέσεις εργασίας  και πάλι δημιουργούνται.
Τον γνωρίζω από την προεδρία  του στο ΚΑΠΕ στο παρελθόν και την συμβολή του στην αναπτυξιακή κατεύθυνση του νομού μέσω επενδύσεων με ανανεώσιμες πηγες ενέργειας.
Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι τέτοιοι  άνθρωποι δεν μπορούν να προσφέρουν και από άλλη θέση στον τόπο τους  φυσικά και μπορούν και τους έχουμε ανάγκη.
Όλοι όσοι τον γνωρίζουν μόνο θετικά έχουν να πουν σπάνιο πράγμα για την εποχή μας και για έναν συνάνθρωπο μας που ασχολείται με την πολιτική αλλά και η σεμνότητα η επιθυμία του να ακούει τον συνομιλητή του το πρόβλημα του δίχως έπαρση με ειλικρίνεια στην έκφραση …
Νομίζω ότι πρέπει να επιλέγουμε πολιτικούς που δεν έχουν καμία σχέση με τους πολιτικούς όπως τους ξέραμε μέχρι σήμερα ανθρώπινους πετυχημένους σεμνούς έτοιμοι να προτείνουν λύσεις στα προβλήματα μας και όχι μόνο να καταγγέλλουν.
Λοιπόν ο Έβρος νομίζω θα κάνει την υπέρβαση του αυτήν την φορά  θα ανανεώσει  την ατζέντα των προσώπων κσι νομίζω ότι οι πολίτες μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα αντιληφθούν ότι άνθρωποι πχ σαν τον Βασίλη Τσολακίδη   απλά και με την κοινή λογική από την διαδρομή τους στην ζωή  και πολύ πριν την ενασχόληση τους με την πολιτική απέδειξαν την αγάπη με την προσφορά τους στον Έβρο.