Αυτά είναι τα cozy πλεκτά που πρέπει να αποκτήσεις τώρα

1229

Μην περιμένεις να έρθουν οι χαμηλές θερμοκρασίες, για να αναζητήσεις εκείνα τα fashion items που θα σου χαρίσουν ζεστασιά. Οργανώσου από τώρα, ώστε, όταν έρθει η στιγμή να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη με winter outfits που θα πρωταγωνιστούν τι άλλο…μα φυσικά τα πλεκτά. Αυτή η κατηγορία ρούχων έχει την τιμητική της αυτήν την περίοδο και πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά, αφού το knitwear με τις πιο «βαριές» υφές μας προστατεύει από το κρύο δίνοντάς μας το απόλυτο comfort feeling. Tα cozy πλεκτά που ανακαλύψαμε έχουν ωραία χρώματα, περίτεχνες πλέξεις και μπορείς να τα φορέσεις και μόνα τους και για layering. Βρες εδώ εκείνα που μας έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση!

Μπορεί να συνηθίζουμε να φοράμε μια ζακέτα στο σπίτι και να επιλέγουμε συνήθως μονόχρωμες ή σε ουδέτερα χρώματα, για να συνοδεύουν τα outfits μας, έχεις, όμως, σκεφτεί να είναι εκείνη κάποιες φορές το statement piece στο σύνολό σου; Συνήθως έχουμε δύο με τρεις πασπαρτού ζακέτες στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να εντάξεις μία που θα κάνει standout! Η μακριά πλεκτή καρό ζακέτα με κουκούλα θα σε βολέψει πολύ, αφού θα είναι το εναλλακτικό πανωφόρι που θα συμπληρώνει τέλεια τα looks σου. Εάν πάλι, προτιμάς το πιο κοντό μήκος, είδαμε fluffy ζακέτες με patterns σε ζωηρά χρώματα, όπως είναι το emerald, που συνδυάζονται με γυναικεία τζιν παντελόνια, φούστες, αλλά και με σχεδόν κάθε άλλο bottom που μπορεί να έχεις στο νου.

Ακολούθως, το πουλόβερ, η πλεκτή ζιβάγκο μπλούζα ξέρεις ότι είναι must-haves του χειμώνα, ωστόσο εμείς βρήκαμε δύο ακόμα knitted items που αξίζουν την προσοχή σου. Ανακάλυψε τη μακριά πλεκτή μπλούζα που μπορεί να φτάσει και μέχρι το αστράγαλο με το μεγάλο άνοιγμα μπροστά, η οποία ταιριάζει με τα παντελόνια σου και ψηλοτάκουνες μπότες δημιουργώντας μοντέρνο στιλ και ψιλόλιγνη φιγούρα. Το άλλο είναι η πλεκτή μπλούζα με τη διάτρητη πλέξη σε ένα vibrant χρώμα, όπως είναι το lime ή το cyclamino που μπορείς να τη φορέσεις πάνω από το τζιν παντελόνι σου ή ακόμα καλύτερα πάνω από τα φλοράλ φορέματα ή τα μονόχρωμα που έχεις στη συλλογή σου. Tip: Μην ξεχάσεις και μια διακριτική ζώνη στη μέση, για να την τονίσεις περισσότερο!

Για το τέλος, εμείς θα σου συστήσουμε να υιοθετήσεις αυτόν τον χειμώνα το χρώμα στα σύνολά σου. Μπορεί να είναι μέσα από ευφάνταστα prints ή και όχι, το σίγουρο είναι ότι τις μέρες που θα φοράς colorful outfits, το look σου δε θα είναι καθόλου βαρετό!