Τι να κάνετε όταν δεν σας κάνουν πια τα ρούχα σας

1170

Υπάρχουν κάποιες φορές, που προσέχετε ότι τα ρούχα σας δεν σας κάνουν πια. Ίσως σας είναι πια φαρδιά ή ίσως σας είναι πια στενά, αλλά εν πάση περιπτώσει δεν μπορείτε να τα φορέσετε πλέον. Πιο κάτω θα βρείτε κάποια πράγματα, που μπορείτε να κάνετε, όταν δεν σας κάνουν πια τα ρούχα σας.

Πηγαίντε τα σε κάποια μοδίστρα να τα διορθώσει

Πάντα υπάρχει η επιλογή, να δώσετε τα ρούχα σας σε μία μοδίστρα, για να τα διορθώσει. Ό,τι ρούχα και να έχετε, είτε είναι μπλούζες, είτε είναι γυναικεία παντελόνια, είτε είναι ιδιαίτερα γυναικεία πουκάμισα, φούστες, είτε είναι φορέματα η μοδίστρα μπορεί να τα αλλάξει στα μέτρα σας, να τα κοντύνει, να τα στενέψει και όλα τα σχετικά.

Δωρίστε τα σε άλλους

Πάντα είναι καλό, να χαρίζετε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε πια, αντί να τα πετάτε σε κάποιον κάδο. Μπορείτε να ρωτήσετε διάφορους γνωστούς σας, συγγενείς σας και φίλους σας, αν χρειάζονται ρούχα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε διάφορα ιδρύματα, σε διάφορους εθελοντικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και σε εκκλησίες.

Πριν δωρίσετε τα ρούχα σας, σιγουρευτείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αν δεν είναι σε κατάσταση που μπορούν να φορεθούν από κάποιον άλλον, καλύτερα να κάνετε κάτι άλλο με αυτά.

Πουλήστε τα 

Αν τα ρούχα σας είναι σε καλή κατάσταση, μπορείτε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να τα πουλήσετε είτε σε γνωστούς σας είτε σε αγνώστους.

Είναι πολύ τις μόδας αυτή την εποχή να φτιάχνουν διάφορα άτομα λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων πουλάνε τα ρούχα που δεν θέλουν πια.

Μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς μία σελίδα σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο θα ανεβάζετε φωτογραφίες των ρούχων, που δεν σας κάνουν πλέον, θα γράφετε σε τι μεγέθη είναι, πόσο τα δίνετε, από τι υλικό είναι φτιαγμένα, σε τι κατάσταση είναι και θα περιμένετε να λάβετε μηνύματα από πιθανούς αγοραστές.

Μετατρέψτε τα σε πανιά

Ένα καλό κόλπο, είναι όταν τα ρούχα σας δεν είναι καλά και δεν σας κάνουν πια, να τα χρησιμοποιείτε ως πανιά.

Τα παλιά ρούχα είναι πολύ πρακτικά, για να καθαρίζετε τα τζάμια, το αμάξι σας, την τηλεόρασή σας και πολλά άλλα πράγματα του σπιτιού σας.

Με αυτόν τον τρόπο και δεν θα δίνετε χρήματα για πανιά και δεν θα πηγαίνουν χαμένα τα παλιά σας ρούχα που είναι σε κακή κατάσταση.