Αδικίες σε Στελέχη του ΣΞ δεν έλαβαν τις οκτώ (8) ΗΕΕ

2383

χουν γίνει αδικίες σε αρκετά Στελέχη του Στρατού Ξηράς, που πήραν μέρος στις επιχειρήσεις του Έβρου, αλλά δεν έλαβαν τις οκτώ (8) ΗΕΕ πιθανών, από λάθη των Μονάδων που υπηρετούν, όσον αφορά τις καταστάσεις προσωπικού που απέστειλαν για πληρωμή.

Στελέχη επικοινώνησαν στο enoplos.gr και μας μετέφεραν στο παρακάτω μήνυμα, τι ακριβώς έχει συμβεί, για το θέμα αυτό:

 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ 8 ΗΕΕ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΠΩΣ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ.ΟΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΟΓΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΛΑΒΑΝ ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ.ΤΕΛΟΣ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Ελπίζουμε το ΓΕΣ, να ανταποκριθεί στο δίκαιο αίτημα των Στελεχών αυτών, να διορθωθούν τα λάθη και να λάβουν και αυτοί τις 8 ΗΕΕ.