Γυναίκα από Έβρο: Φοβάστε όλοι – Αν δεν είναι πόλεμος αυτό τότε τι είναι;

16979

Μια γυναίκα από Ορμένιο έγραψε μια ανάρτηση στο Facebook όπου περιγράφει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στα σύνορα. Όπως λέει η κατάσταση θυμίζει πόλεμο.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

“Κατάγομαι από Ορμένιο,το τελευταίο χωριό της Ελλάδας πολύ κοντά στις καστανιές,και από Σουφλί,μεγάλωσα Ορεστιάδα,ζω Αλεξανδρούπολη, εβριτισσα βέρα,και σας λέω ότι μην φοβάστε τον κοροναιο,από αυτή την κατάσταση να φοβάστε, γιατί δεν έχει γυρισμό ο Έβρος και ειδικά τα χωριά μας στο βόρειο Έβρο είναι γεμάτα με αυτοκίνητα του στρατού με πολυβόλα, είναι σα να έχουμε στρατιωτικό νόμο!!!

Αυτή τη στιγμή χιλιάδες από την μεριά της Τουρκίας στις καστανιές θέλουν βίαια να μπουν στην Ελλάδα,η Βουλγαρία κατέβασε στρατό, έχου ν έρθει δύο λόχοι καταδρομέων που παίρνουν μέρος και είναι οι επίλεκτοι των επίλεκτων μόνο σε επείγουσες καταστάσεις, είμαστε όλοι οι εβριτες έντρομοι, απέχουμε είκοσι χιλιόμετρα από τα σύνορα, μερικές περιοχές κάποια μέτρα μόνο,και οκ.ερντογαν έχει αφήσει τέσσερα εκατομμύρια από αυτούς να έρθουν!!!

Αν δεν είναι πόλεμος αυτό τι είναι τότε;Δεν είναι καθόλου καλά τα πράγματα,ο Ερντογάν θέλει Αιγαίο, θέλει εκδίκηση για τους στρατιώτες του,δεν είναι καλά καθόλου κι ο θεός βοηθός και εδώ στο δέλτα του Έβρου ειδοποιήθηκαν οι ψαράδες να βοηθήσουν το στρατό και την αστυνομία στη φύλαξη των συνόρων,η Αλεξανδρούπολη για όσους δεν γνωρίζουν απέχει σαράντα τρία χιλιόμετρα από το τελωνείο των Κήπων, λιγότερα κατά πολύ από το Δέλτα,γύρω στα είκοσι δύο χιλιόμετρα, οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν μπουν κι από εκεί!!!

Έρχονται ορδές από Τουρκια, εκτός των χιλίων και βάλε που είναι στο τελωνείο στις Καστανιές!!! Έχουν έρθει δύο λόχοι καταδρομών στη Βύσσα, αλλά το μήκος του νομου είναι τόσο μεγάλο που δεν ξέρω πως θα φυλάξουμε τα σύνορα μας ειλικρινά!”