Την παραδοσιακή πίτα του ευλόγησε ο Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης

782

Πλήθος μελών και φίλων του «Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης», ενός εκ των παλαιοτέρων και εμβληματικών συλλόγων της πόλης, παραβρέθηκαν στην ευλογία της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας του φορέα το Κυριακάτικο πρωινό της 12ης Ιανουαρίου 2020, γεμίζοντας την ιδιόκτητη αίθουσα του συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε το Επίτιμο Μέλος του συλλόγου, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Άνθιμος Ρεγγίδης. Ένα κομμάτι της πίτας, αφιερώθηκε στο Χριστό, ένα στην Ελλάδα μας και ένα στο σύλλογο.

Καλότυχη για το έτος 2020 η Σουλτάνα Πανταλιώκα, από τα πιο ενεργά μέλη μας, που κέρδισε το φλουρί και την Εικόνα του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού. Να είναι πάντα γερή!

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου αντάλλαξαν εγκάρδιες και θερμές ευχές για το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Κελεμίδης ευχήθηκε στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου «το 2020 να είναι έτος υγείας, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά: ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Έβρου Σταύρου Κελέτση – Γιάννης Σκεύας, ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Θεόδωρος Βουρδόλης (ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Αλεξ/πολης Ιωάννη Ζαμπούκη), ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξ/πολης Χρήστος Γερακόπουλος, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξ/πολης Χρήστος Γκουγκουλάκης (ως εκπρόσωπος του Διοικητή ΠΓΝΑ Ευάγγελου Ρούφου), ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. Μιχάλης Νικολαίδης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης Βίβιαν Κουρμπανιάν και το Επίτιμο Μέλος μας Πασχάλης Λιγούδης, που στους χαιρετισμούς τους μίλησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το σύλλογο και την προσφορά του στην περιοχή. Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων.

Και του Χρόνου με Υγεία!

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Δημήτρης Κελεμίδης