Γιάννης Γέροντας: Συνεχίζει τις εμφανίσεις του με απόλυτη επιτυχία και τον χειμώνα στην Θεσσαλονίκη

1874
Ο Γιάννης Γέροντας είναι ο Τραγουδιστής που μετράει αρκετές χιλιάδες views στο youtube μέσα απο τις live εκτελέσεις του αλλά και μέσα απο τα δικά του κομμάτια οπως “Κάνεις πως δεν με ξέρεις ” με την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου , και αρκετές εμφανίσεις σε πολλά νυχτερινά κέντρα της βορείου ελλάδος . φέτος επέστρεψε στην θεσσαλονίκη μετά απο αρκετό καιρό και ήταν μια έξυπνη κίνηση !
 
Οι εμφανίσεις του ξεκίνησαν στις αρχές καλοκαιριού στο νυχτερινό κέντρο Μούσες στην Θεσσαλονίκη με απόλυτη επιτυχία όπου ρίχνουν αυλαία για την καλοκαιρινή σεζόν με μεγάλη επιτυχία μιας και όσοι γνωρίζουν τις Μούσες εν Χορώ ξέρουν οτι ειναι το μοναδικό νυχτερινό κέντρο που δουλεύει 7 ημέρες την εβδομάδα ..
 
Ο Γιάννης Γέροντας ήταν ένα απο τα παραδείγματα αυτής της επιτυχίας του καλοκαιριού και με την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου , θα συνεχίσει και τον χειμώνα τις εμφανίσεις του στις Μούσες με το όνομα του να είναι πρώτο και θα κάνει την θεσσαλονίκη να χορεύει στους ρυθμούς των κομματιών του!

 

γερονταααααααααας

γεορντας