Φιλανθρωπική συναυλία «Ένα χαμόγελο για το Γρηγόρη με τη Ζωή Τηγανούρια»

450

Η μεγαλύτερη Φιλανθρωπική Συναυλία του καλοκαιριού στην Αλεξανδρούπολη, με τίτλο «Ένα χαμόγελο για το Γρηγόρη» της δικής μας Ζωής Τηγανούρια (που σήμερα γράφει μουσική για το HOLLYWOOD) είναι γεγονός. Έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του συμπολίτη μας Σαμοθρακίτη Γρηγόρη Βραχιώλια , για την αποκατάσταση της υγείας του. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου, ώρα 21:30, στο Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη

Ερμηνεύει ο μοναδικός Σάκης Χαβιάρας.
Special Guest η αγαπημένη Χριστίνα Μαραγκόζη.
Έκπληξη της βραδιάς θα είναι η εμφάνιση του Πατέρα Βασίλειος Κολέτσαςστην ερμηνεία του αγαπημένου «Σαμοθράκης βήμα» σε στίχους του Μητροπολίτη μας κκ Άνθιμου και μουσική της Ζωής Τηγανούρια.
Συμμετέχουν οι: 60μελής μεικτή χορωδία του Δήμου Βόλβης μαζί με την μεικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο «Κλειγένης» υπο την διεύθυνση του Σταύρος Καραμάνης και τα χορευτικά σχήματα του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Έβρου «Η Νίκη της Σαμοθράκης Κατερίνα Μπέρδου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου, Ναϊτίδης Ν. Ιωάννης πλαισιωμένοι από ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών.
Συμμετέχουν επίσης, η μοναδική Πελαγία Μυλωνά με την επιτυχία της «Δε ξέρω γιατί» σε σύνθεση Ζωής Τηγανούρια και στίχους Κωνσταντίνου Ρωμανίδη, Fotini Romanidou Sopasi κι ταλαντούχος συνθέτης Κωνσταντίνος Κάλλιας Συνθέτης με το «Sax solo Project».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν τα δύο πολυαγαπημένα παιδιά που έχουν χαρίσει στον Έβρο αλλά και σε όλη την Ελλάδα πολλές στιγμές συγκίνησης και αυτά δεν είναι άλλα από τους Παραολυμπιονίκες Δημήτρη Καρυπίδη και το «Χρυσό» παιδί του Έβρου και του κόσμου Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης και του Δήμου Αλεξανδρούλης!
Προπώληση εισιτηρίων: 12 ευρώ Είσοδος: 15 ευρώ
Σημεία προπώλησης:
• Theatro coffee & Drinks
• Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Σκαρλακίδου Φωτεινή