Αλεξανδρούπολη: Για πότε αναβλήθηκε η σημερινή συναυλία των Active Member

1016

Με την παρακάτω ανακοίνωση τους οι Active Member μεταφέρουν τη σημερινή συναυλία 13/07/19 στο Πάρκο Αλτιναλμάζη, για τις 2 Αυγούστου, λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Τις τελευταίες δύο μέρες δεχτήκαμε πάνω από εκατό μηνύματα από κόσμο που ενδιαφερόταν να ταξιδέψει από διάφορα μέρη της βόρειας Ελλάδας για να παρακολουθήσει τη συναυλία μας στην Αλεξανδρούπολη. Όλοι τους μας εξηγούσαν πως είναι απίστευτα δύσκολο να το τολμήσουν με αυτές τις αλλόκοτες καιρικές συνθήκες.

Επίσης, μέσα μας δε σας το κρύβω, υπάρχει η σκέψη και η νοιάξη για τους ανθρώπους που θρηνούν στη Χαλκιδική ή μαζεύουν τα κομμάτια τους για να επιβιώσουν.

Όλα αυτά μαζί με τις δυσοίωνες προγνώσεις για τον καιρό του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή, την ταλαιπωρία που μπορεί να υποστούν οι τεχνικοί που θα ταξιδέψουν με τα φορτηγά από Αθήνα για τη συναυλία κι το ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας χαλάσει αυτή η γιορτή που τόσο πολύ περιμέναμε (εδώ σας ενημερώνω ότι η συναυλία είναι δικιά μας παραγωγή κι εμείς επιλέξαμε να γίνει εκεί, δεν μας πληρώνει κάποιος και μοναδικό μέλημα μας είναι να γίνει σωστά και να ευχαριστηθούμε όλοι).

Αποφασίσαμε λοιπόν να αναβάλλουμε τη συναυλία στο Πάρκο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη για την Παρασκευή 2 Αυγούστου, ελπίζοντας ότι τότε θα καταφέρουμε να γιορτάσουμε όπως πρέπει!

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά είναι μάλλον για καλό. Επίσης όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια προπώλησης μπορούν να τα ανταλλάξουν με εισιτήρια για τη νέα ημερομηνία κι όσοι δεν επιθυμούν, ή δε μπορούν να παραβρεθούν τότε, μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ραδιόφωνα και τους ανθρώπους που δουλεύουν καιρό τώρα για τη συναυλία αυτή κι ελπίζουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας και για τις 2 Αυγούστου.

– ACTIVE MEMBER