Υποψηφιότητες Έβρου του ΚΚΕ (μ-λ) για τις Βουλευτικές εκλογές

983

Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει σ’ αυτές τις εκλογές για να προβάλει το δρόμο της οργάνωσης, της αντίστασης και του αγώνα. Για να υποστηρίξει ότι ο λαός δεν πρέπει να εγκλωβιστεί σε νέες αυταπάτες και σε διλήμματα, για το ποιος θα είναι αυτός που θα συνεχίσει να υλοποιεί την άγρια επίθεση στα δικαιώματά του. Ποιος θα εκχωρεί με τον πιο υποτακτικό τρόπο το λαό και τη χώρα στις ορέξεις των αμερικανών και ευρωπαίων ιμπεριαλιστών.

Γιατί, η πολιτική της επόμενης κυβέρνησης (όποια κι αν είναι αυτή) έχει ήδη προσδιοριστεί από τα δεσμά των μνημονιακών νόμων, που όλοι οι επίδοξοι «σωτήρες» έχουν ψηφίσει. Έχει ήδη αποφασιστεί από την Κομισιόν και τις κυβερνήσεις των ιμπεριαλιστικών κρατών που κάνουν κουμάντο στην ΕΕ. Έχει υποδειχθεί από το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο, τη λεγόμενη «επιχειρηματικότητα», στο όνομα της οποίας ορκίζονται ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κλπ. Και πάνω απ’ όλα έχει γραφτεί με το αιματοβαμμένο χέρι των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, που σχεδιάζουν και υλοποιούν πολεμοχαρή πλάνα στην περιοχή, και απαιτούν την υποταγή όλων των δυνάμεων του συστήματος.

Το δίλλημα επομένως για το λαό μας είναι, το αν και πόσο θα βγει ενισχυμένη μέσα από αυτήν την εκλογική μάχη η κατεύθυνση της πάλης, της λαϊκής οργάνωσης και της αντιπαράθεσης, δηλαδή η κατεύθυνση της υπεράσπισης των στοιχειωδών δικαιωμάτων του λαού στη ζωή, τη δουλειά, την περίθαλψη, τη μόρφωση, τη δημοκρατία.

Αυτή την κατεύθυνση υποστηρίζει σθεναρά το ΚΚΕ(μ-λ), αυτή η κατεύθυνση θεωρούμε ότι ενισχύεται και με την ψήφιση των συνδυασμών του.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ(μ-λ) στο Νομό Έβρου αποτελείται από:

1.       Μαλλιαδά Ανθούλα του Ευσταθίου, συνταξιούχο εκπαιδευτικό

2.       Μπαϊρακτάρη Αναστάσιο του Χρήστου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό-Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών