Πινγκ Πονγκ: 2ος στην Ελλάδα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης !

1164
Ιστορική επιτυχία γραμμένη με χρυσά γράμματα επιφύλασσε το Σαββατοκύριακο για την ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Νεανίδων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τις αθλήτριες Θεοδώρα Βασιλειάδου, Ελισάβετ Χατζηκύρκα και Κωσταντίνα Πιστόλα κατάφερε να πανηγυρίσει τη 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Τη πρώτη μερα των αγώνων κατέκτησε την πρωτιά στο 2ογκρουπ, σημείωσε πολύ  δύσκολες νίκες απέναντι στα Ταταύλα με 3-1, τους Φοίνικες Πάτρας με 3-0 και τον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας με 3-2. Τη δεύτερη μέρα των αγώνων στον ημιτελικό έκαμψε τον Τελαμώνα με 3-1 ενώ στον συναρπαστικό  τελικό του  κάμθηκε από την ομάδα της Φλώρινας και ανεβαίνοντας έτσι δεύτερο σκαλί του βάθρου του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και σε ατομικό επίπεδο καθώς η Θεοδώρα Βασιλειάδου κατάφερε να μπει στη τετράδα των κορυφαίων αθλητριών πανηγυρίζοντας το χάλκινο μετάλιο.
Τα κορίτσια πέρα από τον αγωνιστικό θρίαμβο, κερδίζουν και πάλι την μοριοδότηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις.
Οι προπονητές που συνόδευσαν την αποστολή Άγγελος Τσίμας & Ανδρέας Νικολακάκης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι για τους κόπους και τις επιτυχίες των αθλητών.