Ο Αλεξανδροπολίτης που μας ετοίμασε το Σαρακοστιανό τραπέζι σήμερα στο Πρωινό Weekend του Εpsilon Tv

306

Ο Στέφανος Καριοφύλλης κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, ασχολείται με τη μαγειρική πολλά χρόνια, με σπουδαίες συνεργασίες σε Μύκονο (Νάμμος), αλλά και στο Λονδίνο σε εστιατόρια όπως το Heston Blumenthal Reymond Blanc κ.α.

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Αντελίνας Τελώνη Πρωινό Weekend στο Epsilon Tv, μας έδειξε τι πρέπει να έχει το σωστό Σαρακοστιανό τραπέζι !!!

Ο Στέφανος θα είναι ο επικεφαλής της κουζίνας στο Aglio e olio στη Μύκονο. Όπου executive chef είναι ο Μιχάλης Νουρλογλου.

Publiée par Eleni Vastardou sur Dimanche 10 mars 2019