Συνελήφθη 28χρονος για μεταφορά παράνομων μεταναστών στην Ορεστιάδα

880

Συνελήφθη χθες (14-2-2019) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος  Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας και του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.   

Αναλυτικότερα, στην παραπάνω Εθνική Οδό, αστυνομικοί του Τμήματος  Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 28χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού.

Τελικά, στο ύψος του οικισμού Αρδανίου το όχημα ακινητοποιήθηκε και άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο, ενώ όπως διαπιστώθηκε μετέφερε με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.