Στον Έβρο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.)

1011

Σε δύο συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε στον Έβρο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών συζήτησε με τα μέλη της τα τρέχοντα ζητήματα αλλά και τις τελευταίες δράσεις της.

Ακολουθούν τα δελτία τύπου για τις δύο εκδηλώσεις σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα, στις οποίες παρέστη και μίλησε ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Σ. Σχης (ΣΔΓ) Ανέστης Τσουκαράκης.

Δελτίο τύπου για τη συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη

Στο φιλόξενο χώρο του Επιμελητηρίου Έβρου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 ανοικτή ενημέρωση – συζήτηση της Ένωσής μας με τα μέλη και συναδέλφους που υπηρετούν σε Μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών απάντησε στα ενδιαφέροντα ερωτήματα που ετέθησαν, αναπτύχθηκε συζήτηση με κατάθεση προβληματισμών και λύσεων επί συγκεκριμένων προβλημάτων, ενώ παρουσιάστηκαν στα μέλη οι επόμενες δράσεις της Ομοσπονδίας, τόσο σε δικαστικό, όσο και θεσμικό επίπεδο.

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας παρουσίασε της δράσης της Ένωσης, ευχαρίστησε τα νέα μέλη για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν σ΄ αυτήν με την εγγραφή τους και ζήτησε τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις δραστηριότητες της Ένωσης.

Οι συμμετέχοντες στρατιωτικοί υποσχέθηκαν την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια στην Ένωση και υποσχέθηκαν ότι θα σταθούν αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες που καταβάλλει η Ένωση για την επίλυση των προβλημάτων.

Ευχές για την εκδήλωση απέστειλε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος.

Δελτίο τύπου για τη συγκέντρωση στην Ορεστιάδα

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12:30, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης με τα μέλη μας αλλά και στελέχη που υπηρετούν σε μονάδες του Βορείου Έβρου.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Σχης (ΣΔΓ) Τσουκαράκης Ανέστης, ο οποίος και απάντησε στα πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα και στους προβληματισμούς που του ετεθησαν, ενώ παρουσιάστηκαν στα μέλη οι επόμενες δράσεις τις Ομοσπονδίας σε δικαστικό αλλά και θεσμικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Έβρου ευχαρίστησε τα μέλη της Ένωσης για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στις μέχρι τώρα δραστηριότητες και υποσχέθηκε ακόμη περισσότερες εντός του επόμενου έτους οι οποίες για την υλοποίηση τους θα έχουν ως γνώμονα πάντα το συμφέρον των συναδέλφων.

Οι παρευρισκόμενοι στρατιωτικοί από πλευράς τους δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στις προσπάθειες που καταβάλει η ΕΣΠΕΕΕ και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα διπλά σε όλες τις δραστηριότητες της.

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Ν. Ορεστιάδας κ. Μαυρίδη Βασίλειο για την παραχώρηση της αίθουσας του ΔΣ, αλλά και για την τιμή που μας έκανε να απευθύνει χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και να παραμείνει μαζί μας στο μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης παρ΄ όλο το βεβαρυμένο του πρόγραμμα.