Τι είναι ο Ροζ Οκτώβρης και γιατί πρέπει να τον στηρίξουμε!

1312

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας Πρόληψης Καρκίνου του μαστού και τιμάται παγκοσμίως με πλήθος σημαντικών ενημερωτικών εκδηλώσεων και δράσεων Ευαισθητοποίησης.

Έτσι κι εμείς για μια ακόμη χρονιά τιμούμε στη Θεσσαλονίκη το Ροζ Οκτώβρη, φέτος με πιο διευρυμένες συμπράξεις και εκδηλώσεις. Όλο τον Οκτώβριο, το Toms Flagship Thessaloniki, “ντύνεται” ροζ με την υποστήριξη του #echaritygr και των Νέων του ΜΑΖΊ και σε ενημερώνει για την Πρόληψη του καρκίνου του μαστού.Ενημερώσεις, happenings και καμπάνιες Υποστήριξης των γυναικών με Καρκίνο Μαστού.

Στο χώρο της αυλής, φιλοξενείται η Έκθεση πορτραίτων γυναικών και ενός άνδρα που καταπολεμούν τον Καρκίνο του μαστού.

11 μοναδικά συγκινητικά Πορτραίτα “Υπενθύμισης Ζωής”. 

Παράλληλα μπορείτε να προμηθευθείτε ΔΩΡΕΑΝ το ροζ κορδελάκι (Pink ribbon) για να τιμάτε τον διαρκή αγώνα ενημέρωσης, Πρόληψης και Αντιμετώπισης του Καρκίνου του μαστού καθώς και τοΛεύκωμα “Υπενθυμίσεις Ζωής” με όλα τα Πορτραίτα του Φωτογράφου Στέφανου Τσακίρη.

Σε συνεργασία με την pastry/food Blogger MeliSoula.gr και φέτος σας δίνουμε τη δυνατότητα να προμηθευθείτε τα Pink cookies (2,5 Ευρώ) και συνοδεύοντας τον καφέ ή το ρόφημά σας, να ενισχύσετε το έργο του Συλλόγου Γυναικών Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης και τις δράσεις ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του κοινού και το έργο Αρωγής που προσφέρει ο Σύλλογος και οι Εθελόντριες στις Ασθενείς με Καρκίνο Μαστού στις Ογκολογικές Κλινικές της Θεσσαλονίκης.

Στον χώρο του καταστήματος θα βρείτε ενημερωτικά φυλλάδια και κρυφά μηνύματα υπενθύμισης της σημασίας του ελέγχου του στήθους μέσα από τα ειδικά ενημερωτικά stickers #testyourbreast που μπορείτε να φωτογραφήσετε και να αναρτήσετε στα Social media για να μεγαλώσουμε την αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης.

Πληροφορίες στο κατάστημα, στο Ταμείο του Καταστήματος και στα τηλέφωνα 2310.285.181 & 6947.123.189.
#echaritygr #mazi #meliSoulagr #almazoisthes #testyourbreast