Τώρα – Αποκλειστικό: Άλλαξε η απόφαση για την επιχείρηση Ασπίδα στον Έβρο. Διαβάστε τι έγινε!

2481

Μόλις τώρα μάθαμε από πρώτο χέρι ότι, ο Αρχηγός της Αστυνομίας άλλαξε την απόφαση του για τη λήξη της απόσπασης των 13 από τους 15 αστυνομικούς που υπηρετούν στον Έβρο στην επιχείρηση Ασπίδα

Όπως είμαστε σε θεση να γνωρίζουμε, υπήρξε παρέμβαση στην απόφαση του Αρχηγού από άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά στο νομό μας και θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του. Έχουμε καταλήξει σε εύλογες υποθέσεις αλλά δεν θα αναφέρουμε το όνομα, καθώς η μετριοφροσύνη του τουλάχιστον στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν μας επιτρέπει να αποκαλύψουμε τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει για το ποιος είναι. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον ευχαριστήσουμε για αυτή τη σημαντική παρέμβαση.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι 13 αστυνομικοί που σημειωτέον συμμετέχουν “αδαπανώς” τα τελευταία έξι χρόνια στην Ασπίδα, όχι μόνο δεν αντέδρασαν στην απόφαση, αλλά είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως δέχτηκαν το νέο της παραμονής τους στον Έβρο, μετά δακρύων συγκίνησης. Αυτό που μένει να γίνει και βρίσκεται σε καλό δρόμο, είναι η παραμονή και των άλλων δύο αστυνομικών της επιχείρησης.

Να τονίσουμε πως τον τελευταίο καιρό οι μεταναστευτικές ροές αυξάνονται ραγδαία, όπως επίσης λαμβάνουν χώρα διάφορα περίεργα περιστατικά όπως οι επιθέσεις στους Πετράδες και το κλείσιμο του κόμβου στην Καβύλη , θέματα που διαβάσατε στο inevros.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι θα προκαλούσε η περαιτέρω αποδυνάμωση και γιατί θεωρούμε σημαντική την απόφαση της παραμονής των 15 έστω αστυνομικών στην Ασπίδα.