Αλεξανδρούπολη: Έπεσε σε “γκάφα” η Αστυνομία με τα 263 κιλά ναρκωτικών;

2048

Η υπόθεση όπως φαίνεται δεν εξελίχθηκε καλά για τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση καθώς οι πληροφορίες μας από πηγή που θέλησε για προφανής λόγους να κρατήσει την ανωνυμία της, λένε ότι ο συλληφθής 76χρονος είναι τελικά αθώος.

Η ιστορία έχει ως εξής σύμφωνα με τις πληροφορίες. Περαστικός που έτυχε να περνά από το σημείο που βρισκόταν τα ναρκωτικά και αφού τα εντόπισε, τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία για να αναφέρει το γεγονός. Λίγο αργότερα βρέθηκε με τον 76χρονο που είναι περίοικος στην περιοχή, και του ανέφερε το γεγονός. Με το που άκουσε το νέο λοιπόν ο 76χρονος, μετέβηκε από περιέργεια στο σημείο για να δει τη μεγάλη ποσότητα. Η ατυχία του ήταν ότι εκείνη τη στιγμή έφτασε η αστυνομία και με λίγα λόγια, βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και αυτή τη στιγμή είναι κατηγορούμενος σχετικά με την υπόθεση.

Αυτό που προκύπτει ως αποτέλεσμα είναι ότι παρ΄ ότι κατασχέθηκε η ποσότητα, οι επιπόλαιοι χειρισμοί της αστυνομίας όπως φαίνεται, εφ’ όσον αληθεύουν και οι πληροφορίες μας φυσικά, σημαίνει ότι οι πραγματικοί δράστες είναι ελεύθεροι ως τώρα και είναι αβέβαιο αν θα συλληφθούν.

Ας ελπίσουμε να “ισοφαριστεί” η πιθανή γκάφα με την περαιτέρω έρευνα που σαφώς θα ακολουθήσει και θα οδηγήσει στους πραγματικούς δράστες αλλά και την αθώωση του 76χρονου. Κυρίως ελπίζουμε οι πληροφορίες να είναι αναληθής γιατί θα πρόκειται για μελανό σημάδι στο σώμα της αστυνομίας. Φυσικά για την υπόθεση, μιλάμε για πολύ μεγάλα “λαβράκια” αν λάβουμε υπόψη το μέγεθος της ποσότητας των ναρκωτικών.

Θα επαναλάβουμε ότι οι πληροφορίες μας έρχονται από ανώνυμη πηγή η οποία όμως ισχυρίστηκε πως όλη η ιστορία αληθεύει μέχρι κεραίας. Μένει να μάθουμε την αλήθεια λοιπόν για την πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη.