Ρίζος για Δημοσχάκη: “Αντί μίας συγνώμης για το λεκτικό ατόπημα, εκτόξευση ύβρεων και λάσπης”

968

Ο κ.Δημήτρης Ρίζος ανέφερε:

Ο κ. Δημοσχάκης αντί μιας ειλικρινούς συγνώμης προς όλους για το λεκτικό του ατόπημα, την εξαιρετικά ατυχή του δήλωση για την Συνθήκη της Λωζάνης – και να κλείσει εκεί το θέμα – επέλεξε για ακόμη μία φορά να εκτοξεύσει λάσπη προς το πρόσωπό μου και να μιλήσει για δήθεν μονταζιέρες της Κουμουνδούρου.

Μα καλά, δεν γνωρίζει ότι η δήλωσή του προκάλεσε ολόκληρη συζήτηση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας που έγινε στις 04/07/2018; Που ακριβώς γυρεύει τις “μονταζιέρες”;

Δεν αντιλαμβάνεται ότι στην Πολιτική πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, σοβαροί και εγκρατείς (πόσο μάλλον όταν εμπλέκονται ζητήματα που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής της χώρας);

Αν νομίζει ο κ. Δημοσχάκης ότι το να με βρίζει και να με συκοφαντεί σε αυτήν την φάση, τον βοηθά σε κάτι απέναντι στην κατάσταση που μόνο ο ίδιος δημιούργησε ή αλλάζει κάτι από το περιεχόμενο της εξαιρετικά ατυχούς δήλωσής του, ας συνεχίσει να το κάνει.

Αν νομίζει ο κ. Δημοσχάκης ότι τον βοηθά ακόμη περισσότερο το να βάζει και άλλους να με βρίσουν και να με συκοφαντήσουν για τα ίδια τα λεγόμενά του, ας το κάνει και αυτό.

Προσωπικά σε αυτόν τον κατήφορο πάνω σε τέτοια ζητήματα δεν θα τον ακολουθήσω.

Οι πολίτες του Έβρου βλέπουν, ακούν, κρίνουν.