Ντέρμπι μεταξύ των αστυνομικών διευθύνσεων Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης

1075

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης στην Θεσσαλονίκη μετά από επεισοδιακό παιχνίδι και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά της Αστυνομιάδας, που διεξάγεται στην συμπρωτεύουσα.

Οι Ροδοπίτες βρέθηκαν  μπροστά στο σκορ με τον Γούσιο αλλά λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης που προηγουμένως είχε και δοκάρι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Δορουγενίδη σε μια φάση που οι Ροδοπίτες διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ. Με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα.

Σύμφωνα με το Thrakisports, η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ πετυχαίνοντας το 2-1 με τον Ροδουσάκη στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Διαφύλαξε το αποτέλεσμα ως το τέλος παρά την πίεση των Εβριτών, αλλά ο αμυντικός του Πανθρακικού και πορτιέρο στο παιχνίδι Τσιλιγκαρίδης, αλλά και το δοκάρι κράτησαν το 2-1. Μετά το παιχνίδι που είχε αρκετές εντάσεις λόγω και του εύθραυστου σκορ, είχαμε  παράπονα των Ροδοπιτών στον διαιτητή για τα 8′ λεπτά των καθυστερήσεων και των Εβρίτων προς τους αντιπάλους τους για τις συνεχείς διαμαρτυρίες.

ΡΟΔΟΠΗ (Τσιρμπουγκένης): Τσιλιγκαρίδης, Ντάβανος, Σταύρου, Μακίδης, Μυστρίδης, Γκανούδης, Δούκας, Βουρλής, Παπασπυρόπουλος, Ροδουσάκης, Παπαγεωργίου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Τσιομλεκίδης): Θεοχαρίδης, Πετκίδης, Καρασερίδης, Γυλός, Μπαρπαγιάννης, Γκουντενούδης, Δορουγιδένης, Παγωνίδης, Πασχάλης, Παππούς, Τσανάκας.

`Πηγή