ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης

937

Σας καλούμε να προσέλθετε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/01/2018 και ώρα 13:30, στο Δημαρχείο, στο Γραφείο Δημάρχου σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης,(σύμφωνα με την παρ. 6 , του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010) , για συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

1. Αποδοχή παραχωρηθέντων κατά χρήση είκοσι πέντε (25) Μουσικών Οργάνων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνθειας – Αρίστεινου « ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ». (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

2. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών μειοδότη και ανάδειξη οριστικού αναδόχου της προμήθειας στολών φιλαρμονικής Φερών και στολών Δημοτικής Αστυνομίας.(Εισηγ. κ. Γκουβέντα Έλσα)

3. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών μειοδότη και ανάδειξη οριστικού αναδόχου της προμήθειας μεταλλικής κερκίδας 2 σειρών και 100 θέσεων για το προθερμαντήριο Μαϊστρου.(Εισηγ. κ. Γκουβέντα Έλσα)

4. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών μειοδότη και ανάδειξη οριστικού αναδόχου της προμήθειας τσιμεντοπροϊόντων και συναφών για τις ανάγκες του Δήμου, έτους 2017. (Εισηγ. κ. Γκουβέντα Έλσα)

5. Έγκριση για τη συμπλήρωση των επιτροπών α)διενέργειας και αξιολόγησης διαγωνισμών προμηθειών-υπηρεσιών και β)επιτροπής ενστάσεων διαγωνισμών , για το έτος 2018 . (Εισηγ. κ. Σούλτας Χαράλαμπος)

6. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος, διάθεσης πίστωσης προμήθειας χημικών για απολύμανση και επεξεργασία νερού κολυμβητικών δεξαμενών κλειστού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης και ανοιχτού Κολυμβητηρίου Φερών. (Εισηγ. κ. Βαταμίδης Ιωάννης)

7. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος και διάθεσης πίστωσης για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Συνδρομές σε εφημερίδες, περιοδικά & ηλεκτρονικά μέσα». (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γεώργιος)

8. Έγκριση ή μη πρακτικού αποσφράγισης οικονομικών προσφορών και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για το τμήμα τέσσερα (4),προμήθεια Λιπαντικών (με Α/Α 45908 στο ΕΣΗΔΗΣ) του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «προμήθεια Καυσίμων και Λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των Νομικών Προσώπων αυτού για τα έτη 2018 και 2019». (Εισηγ. κ. Ράξενα Μαριάνθη)

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.