Η Ορεστιάδα καλεί όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στο “Αγγέλων Φως”

2098

ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ

Ένα αγγελάκι είμαι μικρό

Και κατέβηκα για να σας πω

Ότι γεννιέται ο Χριστός

και στις καρδιές όλων

θε να φέρει φως

με των «Αγγέλων Φως».

 

Καλούμε όσα παιδιά, μικρά και μεγάλα επιθυμούν, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου να συμμετέχουν στην Χριστουγεννιάτικη διαδρομή με τη συνοδεία μουσικής, ψάλλοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μεταφέροντας των ‘’Αγγέλων Φως’’ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης μας.

 

Η λαμπερή και μουσική αυτή διαδρομή των αγγέλων θα έχει ως αφετηρία το 1ο Δημοτικό Σχολείο (συγκέντρωση ώρα 17:00) και θα καταλήξει διασχίζοντας το «Χωριό των Αγγέλων» στην κεντρική σκηνή των εκδηλώσεων. Όσα παιδιά συμμετέχουν θα πρέπει να φέρουν το δικό τους φαναράκι που θα έχουν φτιάξει με τη βοήθεια των γονιών τους ή των εκπαιδευτικών τους. Στη διάρκεια της διαδρομής θα τραγουδήσουν για την ειρήνη, το γέλιο και την αγάπη. Μαγικές εικόνες θα συνοδεύσουν τις όμορφες ευχές τους που θα ταξιδέψουν πολύ μακριά για να χαρίσουν στιγμές αγάπης και φιλίας υπό το Φως των Φαναριών τους.

 

Τα αγγελάκια μας τραγουδούν και τα Χριστούγεννα υμνούν με:

Κάλαντα Χριστουγέννων (Καλήν ημέρα άρχοντες), Τρίγωνα Κάλαντα, Μικρός Τυμπανιστής, Άγια Νύχτα, Χιόνια στο καμπαναριό, Ο Αη Βασίλης πάλι θα ‘ρθει, Ρούντολφ το ελαφάκι, Ω Έλατο.

 

Στόχος μας, να σκορπίσει το Φως των Αγγέλων παντού και να φέρει υγεία, αγάπη και χαρά στις καρδιές όλων.

Σας περιμένουμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως 21 Δεκεμβρίου στα τηλέφωνα 2552081960 (9:00 – 14:00) και 2552027460 (16:00 – 21:00)