Η ΕΛΤΑ Courier στο πλευρό των μαθητών του Ειδικού Γυμνασίου – λυκείου Ορεστιάδας

1916

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της εταιρείας για την έμπρακτη στήριξή του στην τοπική κοινωνία.

Δώρα αγάπης απέστειλε η EΛΤΑ Courrier στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ορεστιάδας.

Όπως αναφέρουν: «Τον περασμένο Μάρτιο δώσαμε την υπόσχεση στους μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ορεστιάδας ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα τους. Σήμερα, έφτασε η στιγμή που την εκπληρώσαμε, για ακόμα μια φορά». 

Με μεγάλο ενθουσιασμό και ακόμα μεγαλύτερη περηφάνια και με όχημα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ο Πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης, ταξίδεψε μέχρι την Ορεστιάδα για να βρεθεί στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο της πόλης και να προσφέρει ένα ακόμα δώρο αγάπης στους μαθητές του.

Έτσι, το πρωινό της Τρίτης, ο κ. Φειδοπιάστης παρέδωσε στην ψυχή του σχολείου, τη διευθύντρια του, Κωνσταντίνα Καμαριανάκη, στους εκπαιδευτικούς αλλά και στα παιδιά, δύο σύγχρονους υπολογιστές και μια ραπτομηχανή, με στόχο να τους χαρίσει χαμόγελα αλλά και να καλύψει τις αυξανόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες τους. Ο ενθουσιασμός των μαθητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία!


Μετά την παράδοση της δωρεάς, ο κ. Φειδοπιάστης επισκέφτηκε το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας, όπου ο Διευθυντής του, Πασχάλης Μαυρίδης, ανέλαβε να τον… ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και την ιστορία της πόλης, ξεναγώντας τον στα εντυπωσιακά εκθέματα.

Για τη συνέχεια, το μουσείο «γέμισε» από τους μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου, οι οποίοι μαζί με την κυρία Καμαριανάκη και εκπροσώπους τοπικών πολιτιστικών συλλόγων οργάνωσαν μια μεγάλη γιορτή, με στόχο να παρουσιάσουν και να τιμήσουν τα τοπικά θρακιώτικα έθιμα και παραδόσεις.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της εταιρείας για την έμπρακτη στήριξή του στην τοπική κοινωνία, ενώ τον προσκάλεσε στο Δημαρχείο, για να συζητήσουν περαιτέρω συνέργειες με την πόλη. 

Λίγο πριν αναχωρήσει από το Μουσείο, ο κ.Φειδοπιάστης ανακοίνωσε πως στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι να αποστείλει στο σχολείο ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, αλλά και να ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε τα παιδιά να μπορέσουν -μέσα στο επόμενο έτος- να μεταβούν στις Βρυξέλλες και να επισκεφτούν το Ευρωκοινοβούλιο, αποδεικνύοντας -για άλλη μια φορά- τη δέσμευση της ΕΛΤΑ Courier πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους, σε κάθε ανάγκη τους.

Πηγή