Ανταπέδωσε τη φιλοξενία το Σωματείο Επαγγελματιών Εστιατορίων Καφέ – Μπαρ Εστίασης Αλεξανδρούπολης

2033
Ο Πρόεδρος κ. Αλαβάντας Γεώργιος και το Δ.Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών Εστιατορίων Καφέ – Μπαρ Εστίασης Αλεξανδρούπολης ανταποδίδοντας την φιλοξενία των στελεχών του Suleymanpasa Vocational and Technical Anatolian High School Tekirdag όπου πραγματοποιήθηκε από το Προεδρείο του Σωματείου στης 19/10/2017 στο Tekirdag.
Υποδεχτήκαμε τους εκπροσώπους της παραπάνω σχολής στης 16/11/2017 ημέρα Πέμπτη στο Νομαρχείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.
Καλεσμένοι εκπρόσωποι του Suleymanpasa Vocational and Technical Anatolian High School Tekirdag Αντι Δ/του σχολής κ.Yasemin Erbir Yidiz ,Καθηγητές σχολής κ.Oguz Gunaian ,κ. Aydin Gulguner ,κ.Yilmaz Seker Επίτιμη καλεσμένη η Θεσμική Φορείς στην σύσκεψη πήραν το Επιμελητηρίου Έβρου ,Ο.Ε.ΣΕ.ΒΕ ,Ι.Ε.Κ Τουριστικών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης.
Ο τουρισμός πρέπει να διαδραματίσει μια από τις σημαντικότερες οικονομικές δραστηριότητες στην Θράκη, με ικανοποιητικές επιδόσεις σε οικονομικό επίπεδο. Αναμφίβολα η τουριστική ανάπτυξη, συνεπάγεται πολλά οικονομικά οφέλη για τις κοινωνίες υποδοχής και φιλοξενίας, γι’ αυτό και η προσπάθεια του σωματείου οργάνωσης σε υψηλά επίπεδα τουριστικής ανταγωνιστικότητας, σήμερα πρέπει να αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους .
Επισκέψεις σε μονάδες και εργαστήρια παραγωγής και μεταποίησης τοπικών προϊόντων, όπως παραδοσιακά ελαιοτριβεία, αγροκτήματα, αμπελουργικές ζώνες, οινοποιεία, εργαστήρια κ.λ.π.
Γευσιγνωσία ,Εκπαιδευτικές ξεναγήσεις.
Σκοπός του ως άνω σωματείου μας μέσα στα πλαίσια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με την ενέργεια αυτή είναι η διερεύνηση και η προώθηση των τουριστικών, οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων καθώς και κάθε άλλος παρεμφερής σκοπός μέσα στα πλαίσια της Έλληνο-Τουρκικής συνεργασίας και στο μετρό τον δυνατοτήτων μας . Η ανταλλαγή γνώσεων στην γαστρονομία και ίδιος στης παραδοσιακές συνταγές και προϊόντα της Ανατολικής και Δυτικής Θράκης.
Το Δ.Σ του σωματείου θέλει να ευχαρίστηση την Περιφέρεια και ιδίως τον περιφερειάρχη κ. Πέτροβιτς όπου στάθηκε αρωγός με την βοήθεια του στην προσπάθεια αυτή του σωματείου.
Επίσης να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Έβρου και τον κ. Τοψίδη όπου σε κάθε προσπάθεια του σωματείου για δράσης είναι πάντα έμπρακτα δίπλα.