Με Πανελλήνια χορωδιακή συνάντηση τιμήθηκαν τα 865 χρόνια της Κοσμοσώτειρας μπροστα σε ενθουσιώδες κοινό

1110

Στα πλαίσια του εορτασμού των 865 χρόνων από την ίδρυση της Κοσμοσώτειρας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι. Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης  η 6η Πανελλήνια χορωδιακή συνάντηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης -Δημοτικής Ενότητας Φερών το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.

Οι χορωδίες που συμμετείχαν ήταν η χορωδία ”ΑΡΙΩΝ” Καρδίτσας με μαέστρο τον κ. Σάλτη , η Δημοτική χορωδία ΑΓΙΑΣ με μαέστρο την κ. Δήμητρα Μπουρντένα , η Δημοτική χορωδία Θερμαϊκου με μαέστρο την κ. Νικολέτα Πουρσανίδου και η Δημοτική χορωδία Φερών με μαέστρο την κ. Βάσω Χατζηβασιλειάδου.

Οι χορωδίες ενθουσίασαν το κοινό τόσο με το ρεπερτόριο τους όσο και με  την καταπληκτική τους απόδοση . Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η 1η πανελλήνια παρουσίαση από την χορωδία Φερών  του τραγουδιού ”ΚΙ ΑΝ ΄΄ σε στίχους και μουσική της κ.  Χατζηβασιλειάδου αποσπώντας θετικά σχόλια όχι μόνο από τους ακροατές αλλά και  από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως  κ.κ. Άνθιμο και τον Αντιδήμαρχο Φερών κ. Νίκο Γκότση που αποφάσισαν να προβούν στην ηχογράφηση του τραγουδιού!