Έτοιμοι για το RunGreece Αλεξανδρούπολης; Δείτε το χάρτη της διαδρομής

1243
Το 4ο RUN GREECE Αλεξ/πολης, μετρά αντίστροφα. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου έχει δοθεί το φετινό ραντεβού, χιλιάδων δρομέων από την Αλεξ/πολη, τον Έβρο, την Θράκη, την Ελλάδα και τις γείτονες χώρες. 

Πρέπει να είστε και σεις σ’ αυτό το ραντεβού.

Οι online εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ξεκινούν την Τρίτη 01 Αυγούστου 2017.

Οι εγγραφές για τους Αγώνες RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Αγώνας 10χλμ, 5χλμ και Παιδιών) υποβάλλονται online μέσω της ιστοσελίδας:

http://www.run-greece.gr/index.php/registration-alexandroupoli

Επιπλέον, από τις 21 Αυγούστου και μετά θα γίνονται δεκτές έντυπες αιτήσεις συμμετοχής τις οποίες μπορείτε να υποβάλετε στα γραφεία του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Στάδιο ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ) και ώρες 11.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00.

Επίσης, από τις 21 Αυγούστου έντυπες αιτήσεις συμμετοχής θα υπάρχουν διαθέσιμες και σε συγκεκριμένα σημεία:

στο Δήμο Ορεστιάδας (Δήμος Ορεστιάδας – Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού – Β. Κωνσταντίνου 11),

στο Δήμο Διδυμότειχου (Ευγενίδειο Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας & Περιβάλλοντος, Ορφέως 2),

στο Δήμο Σουφλίου (Γραφείο Νομικού Προσώπου, Β.Γεωργίου 180 ),

στο Δήμο Κομοτηνής (Δημοτική Κοινοφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού, Κούλογλου 10-14).

Για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των παραπάνω κέντρων όπου μπορείτε να υποβάλλετε την αίτηση συμμετοχής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (τηλέφωνο επικοινωνίας 2551303908).


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, στο βαθμό που τα άρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους επιτυχώς μέχρι και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίοιυ 2017 εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα τυπωμένο επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Εγγραφές μετά τις 19 Σεπτεμβρίου είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών της διοργάνωσης, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους. Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης φιλοξενείται στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 23 Σεπτεμβριου 2017 από τις 10.00 έως τις 20.00.


ΗΛΙΚΙΕΣ & ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 4.300 δρομείς.
Αγώνας 10χλμ: 700 (γεννημένοι το 2002 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας 5χλμ: 2.700 (γεννημένοι το 2005 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας Παιδιών: 900 (παιδιά γεννημένα το 2006, 2007 & 2008)

ΤΟ RUN GREECE ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Για πρώτη χρονιά, φέτος, η ERGO Ασφαλιστική συνδέει τους αγώνες Run Greece που διενεργούνται σε επτά πόλεις της Ελλάδος με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (ΑΜΑ). Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του ΑΜΑ, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 θα διοργανωθεί και ο “τελικός” των Run Greece, ο Αγώνας Δρόμου ERGO 3χλμ. Συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο αγώνα, είναι οι νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά (7) κατά τόπους Run Greece, αγώνες.

Οι είκοσι νικητές που θα διακριθούν, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον Αγώνα Δρόμου ERGO 3χλμ την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο οποίος θα αναδείξει τις νικήτριες Περιφέρειες των Run Greece (σε Άνδρες & Γυναίκες), του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος που έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα.

Οι 20 επίλεκτοι του κάθε ένα από τα επτά RUN GREECE επιλέγονται από τους τερματίσαντες στα 5χλ.
Αναλυτικά:
Ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα ανά ηλικιακή κατηγορία των 5χλμ. Με την προϋπόθεση ότι είναι κάτοικοι της περιφέρειας για τουλάχιστον ένα χρόνο. Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι 9. Από κάθε κατηγορία στην ομάδα μπαίνει ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα, εκτός από την κατηγορία 18-34 που προκρίνονται οι 2 πρώτοι άνδρες και οι δυο πρώτες γυναίκες