Με τέσσερα μετάλλια, πολλές διακρίσεις, αλλά και ένα άτυχο γεγονός, επέστρεψε η αποστολή του ΟΕΓΑ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής

1259

Με τέσσερα μετάλλια, πολλές διακρίσεις, αλλά και ένα άτυχο γεγονός, επέστρεψε η αποστολή του ΟΕΓΑ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας (Παμπαίδων – Παγκορασίδων) που διεξήχθη στις 3-4 Ιουνίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.
Οι παμπαίδες του συλλόγου κατέλαβαν την 4η θέση στο σύνθετο ομαδικό, ενώ σε ατομικό επίπεδο:
Στην κατηγορία Δ1:
Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΣΟΓΛΟΥ κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στους κρίκους, την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στον ίππο με λαβές, την 4η θέση στο μονόζυγο,την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 6η θέση στο άλμα.
Ο ΗΛΙΑΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ κατέκτησε την 8η θέση στον ίππο με λαβές, την 8η θέση στο μονόζυγο, την 8η θέση στο έδαφος, ενώ κατετάγη 13ος στο σύνθετο ατομικό.
Οι αθλητές ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΟΥΛΟΥΤΙΔΗΣ και ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΞΑΝΗΣ κατετάγησαν 19ος και 23ος αντίστοιχα στο σύνθετο ατομικό, βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους σε όλα τα όργανα(ένας χρόνος δουλειάς) και συμβάλλοντας καταλυτικά στην κατάκτηση της 4ης θέσης στο ομαδικό.
Στην κατηγορία Δ2 ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΟΜΠΡΑΤΣΙΔΗΣ κατάκτησε την 7η θέση στο μονόζυγο, την 8η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 8η θέση στον ίππο με λαβές.
Στις παγκορασίδες τον αγώνα επισκίασε o τραυματισμός της αθλήτριας του συλλόγου ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΣΕΦΕΡΙΑΔΟΥ, η οποία χτύπησε στον αγκώνα σε πτώση από τη δοκό, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Η άτυχη αθλήτρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου έγινε εκτίμηση της κατάστασής της. Στην συνέχεια, όμως, επέστρεψε στο γυμναστήριο και κατά τη λήξη των αγώνων οι διοργανωτές πήραν την πρωτοβουλία να της απονείμουν ειδικό αναμνηστικό μετάλλιο, για το θάρρος και την ψυχραιμία που επέδειξε τόσο την στιγμή του τραυματισμού όσο και στη μετέπειτα αντιμετώπισή του.
Σε ατομικό επίπεδο στην κατηγορία Δ2, η ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΠΟΥ κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο άλμα, την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο δίζυγο, την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 8η θέση στο έδαφος.
Στην κατηγορία Δ1 οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου μας ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΕΛΕΣΙΔΗ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΑΜΑΛΙΑ ΤΑΓΓΑ και ΑΙΜΙΛΙΑ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ κατέβαλλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια, φανερά επηρεασμένες από τον τραυματισμό της συναθλήτριάς τους, υπερέβαλλαν εαυτό και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας, αλλά και στους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ, ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΦΑΚΗ, στον ειδικό συνεργάτη του συλλόγου ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ και στους προπονητές των μικρών ηλικιών ΤΟΝΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΖΗ και ΑΝΕΣΤΗ ΜΕΛΕΞΙΤΙΑΝ για την ποιοτική τους δουλειά και την αγάπη που περιβάλλουν τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας.
Όλη η οικογένεια του ΟΕΓΑ εύχεται ταχεία ανάρρωση στις άτυχες αθλήτριες του συλλόγου ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ και ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΕΦΕΡΙΑΔΟΥ που δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού και σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμβάλλουν και ενισχύουν την προσπάθειά μας!!!