Αλεξανδρούπολη: Καλάθια Αγάπης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

938
«Πρόκειται για οικογένειες οι οποίες δεν είναι σε κανένα πρόγραμμα σίτισης ,δεν είναι στο πρόγραμμα TEBA αυτούς εξυπηρετούμε σε αυτήν την φάση ,ενώ μέσα Μαΐου θα μοιραστεί και η μεγάλη βοήθεια από την Γ΄ δόση της επισιτιστικής βοήθειας,» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αντώνης Βαμβακερός, τονίζοντας πως «είναι πολλοί αυτοί οι συμπολίτες μας οι οποίοι καθημερινά ζητούν την βοήθεια του Πολυκοινωνικού.»

Δέματα σε διακόσιες πενήντα (250) οικογένειες μέσω του Κοινωνικού παντοπωλείου από τα καλάθια της αγάπης θα μοιράσει την Μεγάλη εβδομάδα το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενώ αλλες πενήντα οικογένειες θα πάρουν δέματα από χορηγούς που ενισχύουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Όπως εξήγησε, όταν κάποιος ζητήσει βοήθεια ,εξετάζονται όλα τα κοινωνικά δεδομένα στα οποία έχει φτάσει η οικογένεια να είναι και αφού γίνει μια λεπτομερής έρευνα ενισχύονται οι οικογένειες. Όμως δεν είναι μόνο τα τρόφιμα, είναι μια σειρά από πράγματα που η οικογένεια μπορεί να μας χρειάζεται ,είπε και πρόσθεσε: . «Το Πολυκοινωνικό για αυτό απέκτησε αξιοπιστία απέναντι στην κοινωνία του Δήμου. Είναι ένα πολυεργαλείο. Πολυκοινωνικό για όλους ,Πολυκοινωνικό Παντού.»

ert.gr