Μπράβο στα παιδιά!! Πανελλήνια πρωτιά στη μαθηματική και λογική σκέψη στο 4ο Λύκειο Αλεξανδρούπολης

1537
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης στους μαθητές που πρώτευσαν για δεύτερη φορά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης.

mathimatiki-logiki-1

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους άξιους συμπολίτες μας μαθητές του 4ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης που κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον “6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης” που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη το Κολλέγιο Ανατόλια, στις 28 και 29 Ιανουαρίου.

Οι μαθητές Αντώνης Φούρφαρο, Χρήστος Παυλίδης και Απόστολος Κουζούκος της Γ΄ Λυκείου του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης συναγωνίστηκαν 112 τριμελείς ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα.

mathimatiki-logiki-3

Ο Διαγωνισμός Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης (MLC) είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και είναι μέρος του Μαθητικού Συνεδρίου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Κολλεγίου Ανατόλια (ACSTAC) το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του CERN (European Organization for Nuclear Recearch) και του EPS (European Physical Society) αλλά και της «Καγκουρό Ελλάς» η οποία εκπροσωπεί και διενεργεί στην Ελλάδα τον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό «Καγκουρό».

mathimatiki-logiki

Είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτά τα παιδιά που με την κορυφαία αυτή διάκριση, τίμησαν για ακόμη μία φορά τον τόπο καταγωγής τους, έκαναν περήφανους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και όλους εμάς τους συμπολίτες τους και εξέπεμψαν ισχυρό μήνυμα ελπίδας ώστε αυτός ο τόπος να μπορεί ν’ ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.