Η Αποστολή, κοντά στους Ακρίτες με δωρεάν τέστ μνήμης

1158
Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Alzheimerσε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο με τίτλο “Κοντά στους Ακρίτες”.

test-mnimis-alzheimer-orestiada-didimoteicho

Στα πλαίσια των επισκέψεων της σε ακριτικές περιοχές με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας,  η δράση της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» θα βρεθεί στο Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα το διήμερο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2016,  όπου θα χορηγηθούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου – Πρότυπη Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ενώ θα δοθεί ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer.

Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως κάτωθι:

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016  • 9:00-14:00 Δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών) Χώρος Διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου, Βατάτζη 67

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 • 18:30-20:30 Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer Χώρος Διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Αγ.Θεοδώρων Ορεστιάδας (Αγ.Θεοδώρων 75)

Τα θέματα των ομιλιών είναι: Θέμα: «Παρουσίαση Καρέλλειου – Πρότυπης Μονάδας Alzheimer και των δράσεων αυτής» με ομιλήτρια την κ. Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια Μονάδας Θέμα: «Λειτουργία της μνήμης και άνοια» με ομιλήτρια την κ. Ηλιάνα Χρυσικάκου, Ψυχολόγος

Θέμα:«Τα οφέλη της νοητικής ενδυνάμωσης στους ανοϊκούς ασθενείς» με ομιλήτρια την κ.Ελένη Λέμη, Ψυχολόγος

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 • 09:00 – 14:00 Δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών) Χώρος Διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Αγ.Θεοδώρων Ορεστιάδας (Αγ.Θεοδώρων 75)