Το Σουφλί θα ντυθεί “ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” για τρεις ημέρες!!! (vids & pics)

2092

Ο σύλλογος εθελοντών και νεολαίας “ΚινήΣου” σας προσκαλεί και φέτος να ζήσετε “ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” :

Το Σουφλί θα ντυθεί "ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" για τρεις ημέρες!!! (vids & pics)Έρχονται Χριστούγεννα! Και είναι αυτές οι μέρες για όλους μας ξεχωριστές. Κυρίως για τους μικρούς μας φίλους που βλέπουν για λίγες μέρες τον κόσμο τους να κατακλύζεται από στολίδια, τραγούδια, μυρωδιές και δώρα. Όμως είναι ξεχωριστές και για όλους εμάς τους μεγαλύτερους που, γιατί χωρίς να αλλάζει κάτι στην πραγματικότητα, το πνεύμα των Χριστουγέννων μας παρασύρει να νιώθουμε πιο αισιόδοξοι και πιο κοντά ο ένας στον άλλο!
Οι εθελοντές του «Συλλόγου Εθελοντών και Νεολαίας Σουφλίου: ΚινήΣου», διοργανώνουμε για τρίτη χρονιά φέτος ένα χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, ένα κέντρο αναφοράς στην πόλη μας για τις γιορτινές ημέρες, και θέλουμε να σας παρασύρουμε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας στο γιορτινό πνεύμα των ημερών.
Το πάρκο θα περιλαμβάνει οκτώ θεματικά ξύλινα σπιτάκια, με διαδραστικό περιεχόμενο:
Η φάτνη Η σκηνή της γέννησης θα δεσπόζει στο πάρκο μας για να θυμίζει σε μικρούς και μεγάλους το θαύμα που τα ξεκίνησε όλα. Θα πλαισιώνεται από το τραγούδι των αγγέλων που πετούν μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα.

Το ταχυδρομείο της Disney Εδώ τα παιδιά καλούνται να γράψουν τις επιθυμίες τούς στο χαρτί και να ζωγραφίσουν τον κόσμο, όπως μονό αυτά μπορούν να ονειρευτούν. Έπειτα οι αγαπημένοι μας ήρωες της Disney σφραγίζουν τα γράμματα, γράφουν τα ονόματα των παιδιών στην μαγική λίστα του Αϊ Βασίλη και τα βοηθούν να βάλουν τα γραμματικά τους στο χριστουγεννιάτικο ταχυδρομικό κουτί.

Η μαγεία της Φρικαντέλας Δεν υπάρχει πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο παραμύθι από την Φρικαντέλα, την μάγισσα που μισεί τα Χριστούγεννα, του Ευγένιου Τριβιζά. Όπως η μάγισσά μας μαγεύτηκε από τα μικρά παιδιά που της τραγουδούσαν με επιμονή τα κάλαντα και αγάπησε τελικά τα Χριστούγεννα αλλά και τα παιδιά, έτσι θα προσπαθήσουν και τα δικά μας παιδάκια να πείσουν τη μάγισσα με τις γλυκές φωνές τους.

Η βασίλισσα του χιονιού Ένα πράγμα περιμένουν όλα τα παιδιά τα Χριστούγεννα, περισσότερο και από τα δώρα. Μα φυσικά… να χιονίσει! Έτσι από το πάρκο μας δεν γίνεται να λείπει η βασίλισσα του χιονιού! Για να τους προσφέρει αυτό που λαχταρούν περισσότερο κάθε χρονιά στο πάρκο μας, το επαγγελματικό face painting.

Η Αλίκη στην χώρα των ζαχαρωτών Μα υπάρχουν Χριστούγεννα χωρίς τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές; Όχι φυσικά! Και όπως η Αλίκη έπεσε στην τρύπα του λαγού, όμως έπρεπε να φάει από το γλυκό για να μπει πραγματικά στην χώρα των θαυμάτων, έτσι και οι φίλοι μας θα φτιάξουν τα δικά τους γλυκά παρέα με τον Καπελά και τους υπόλοιπους ήρωες.

Το Legoσπιτο Όλες οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές βρίσκονται εδώ, και οι μικροί μας φίλοι θα μπορέσουν να κάνουν τις δικές τους, και να τις πάρουν και στο σπίτι φυσικά!

Το σπίτι του Αϊ Βασίλη Μα φυσικά ο Αι Βασίλης είναι εδώ!!! Για να μιλήσει με όλα τα παιδιά, να ακούσει πόσο καλά παιδιά υπήρξαν φέτος και να βγει φωτογραφίες μαζί τους!

Το σπίτι του συλλόγου ΑΜΕΑ Το Happy Feet θα είναι το θέμα που φέτος θα φέρουν στη ζωή, με πολύ κέφι και χορό, τα παιδιά του συλλόγου. Και όλοι θα είμαστε εκεί για να υποστηρίξουμε το έργο τους και χορέψουμε μαζί τους φυσικά!

Όμως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Ταυτόχρονα με το πάρκο θα εξελίσσεται και ένα παράλληλο πρόγραμμα γιορτινών εκδηλώσεων, με δωρεάν προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών, υπαίθρια παιχνίδια αλλά και πάρτι για τους μεγαλύτερους από εμάς, στην «Pub του Μεθυσμένου Καλικάντζαρου» με ζεστό κρασί, φρέσκο Pop Corn και άλλες πρωτότυπες λιχουδιές!
Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας! Ελάτε να φτιάξουμε μαζί μία αξέχαστη γιορτή!

Το Σουφλί θα ντυθεί "ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" για τρεις ημέρες!!! (vids & pics)

 

gaintatzis-teliko

Το Σουφλί θα ντυθεί "ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" για τρεις ημέρες!!! (vids & pics)