Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

989

Το ‘’ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ’’ του Δήμου Αλεξανδρούπολης έχοντας πλήρη συναίσθηση των κοινωνικών προβλημάτων που μαστίζουν την κοινωνία μας και κυρίως τη νεολαία της περιοχής μας, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και συγκεκριμένα με την Παθολογική Κλινική του καθηγητή κ. Μαλτέζου Ευστράτιου, θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές ομιλίες με ειδικούς ιατρούς με θέμα την πρόληψη και την προστασία από το AIDS.

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία και σε συμφωνία με την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων κ.Τσιροπούλου Σοφία και τους Διευθυντές των Λυκείων,  οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 01/12/2016 στο 1ο  ΓΕΛ στις 1030 π.μ , την ίδια ημέρα στο 2ο ΓΕΛ στις 1230 το μεσημέρι. Την Παρασκευή 02/12/2016 στις 1030 π.μ στο στρατόπεδο ΄΄ ΠΑΤΣΟΥΚΑ΄΄ και την ίδια ημέρα στο 4ο  ΓΕΛ στις 1230 το μεσημέρι.

Οι ομιλίες απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης Λυκείου καθώς και οπλίτες –υπαξιωματικούς. Στο τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση των ομιλιτών με τους μαθητές και οπλίτες-υπαξιωματικούς αντίστοιχα.