Αυτό το γεγονός δε χάνεται από τους λάτρεις του Rory!!!!!

1345

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η Rockin’ The Blues Events παρουσιάζει:

«Ένα Live/Γιορτή για τον RORY GALLAGHER»

GERRY McAVOY’S BAND OF FRIENDS
Special Guests: NICK AND THE BACKBONE!!

rory-gallacher

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από την πρώτη φορα που η ORIGINAL μπάντα του αξέχαστου Ιρλανδου ήρθε στη Θεσσαλονίκη,σε ένα live που ακόμα λησμονείται,που ακόμα συζητιέται…
Έτσι,
η Rockin΄The Blues Events
με μεγαλύτερη αφορμή την αγάπη της Θεσσαλονίκης για ένα live/αφιέρωμα στο έργο και στη μνήμη του του ΘΡΥΛΟΥ
διοργανώνει μία γιορτή
με τους καλύτερους πρεσβευτές της μουσικής του Rory,τo ίδιο του το γκρουπ,
μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη και αυτό είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!
Εγγυώνται για αυτό οι καλύτεροι:

1. BAND OF FRIENDS
Βio:
GERRY McAVOY (Bass) Ο πλέον αναγνωρισμένος συμπαίκτης και φίλος του Rory παρών σε όλες τις ηχογραφήσεις, σε όλες τις περιοδείες, σε όλα τα άλμπουμ του από το 1971 έως το 1991 (και φυσικά παρών στο live-σταθμό στη Ν. Φιλαδέλφεια το 1981) !!!!!

TED McKENNA (Drumms) Μυθικός ντράμερ με τεραστία καριέρα στην αφρόκρεμα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έχοντας πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων με τους The Sensational Alex Harvey Band, Greg Lake – ELP, Gary Moore, Michael Schenker και Ian Gillan – Deep Purple!!!!
Ηχογράφησε και παρουσίασε με τον Rory τα: «Photo Finish», «Top Priority» and «Stage Struck».

MARCEL SCHERPENZEEL (Guitar/Vocals) Έχοντας μεγαλώσει με τη μουσική του Rory, άφησε πίσω την προσωπική του καριέρα και μπάντα (Marcel Scherpenzeel Band και Wolfpin) για να ζήσει στο μύθο του μεγάλου του ειδώλου και εν τέλει να κερδίσει το παράσημο του Gerry McAvoy, “This is the closest guitarist to Rory you will ever hear” αλλά και την κοινή αποδοχή σε ένα τόσο απαιτητικό ρόλο!!
οι οποίοι …συναντάνε για πρώτη φορά στη σκηνή,
μία από τις καλύτερες blues/rock μπάντες , τους NICK and the BACKBONE!!
Βio:
Οι Nick and the Backbone είναι το συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε από τον Νίκο Ντουνούση. Θεωρείται από τους καλύτερους κιθαρίστες Blues στην Ελλάδα και ένα από ένας απο τους μοναδικούς του είδους.Το αστείρευτο ταλέντο του και η μοναδική μουσική του δράση έχει προσελκύσει τα ελληνικά ακροατήρια στο Blues και συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση της Ελληνικής μοντέρνας μουσικής σκηνής.
Το προσωπικό όχημα του Νίκου Ντουνούση αποτελεί το πιο ηλεκτρικό «blues power» σχήμα της χώρας μας. Ένα γκρουπ, το οποίο δεν άφησε κανένα ακροατήριο ασυγκίνητο στην Ευρώπη.
Έχουν συνεργαστεί με τους Louisiana Red, Johnny Nicolas ,Nelly Travis, Phil Guy κλπ, αξέχαστες όμως θα μείνουν στον κοινό οι δύο περιοδείες με τον Nick Gravenites!!!
Τους Nick and the Backbone αποτελούν ο Νίκος Ντουνούσης (ηλ. κιθάρα, φωνητικά) ο Αλέξανδρος Αποστολάκης(τύμπανα), ο Δημήτρης Γιαλαμάς (μπάσο) και ο Θανάσης Κωνσταντόπουλος (ηλ. κιθάρα).
Σας προσκαλούμε λοιπόν, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου,στο Eightball,στο μοναδικό live happening, για τον αξεπέραστο άνθρωπο-κιθαρίστα-δημιουργό, τον αγαπημένο μας, Rory Gallagher.

Σε μια ζωντανή τρίωρη πανδαισία
με φόντο τις τραγουδάρες του Rory και τη Rhythm n Blues φιλοσοφία

INFO:
ΠΟΡΤΕΣ: 20.15 – ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 15€
Σημεία Προπώλησης

ΜUSICLAND-Μητροπόλεως 102
DIZZY DOLLS-Αιγύπτου 5,Λαδάδικα
EIGHTBALL-Πινδου 1,Λαδάδικα
NEPHILIM MUSICSTORE-Πατριάρχου Ιωακείμ 17