Πιστοί στο ραντεβού των τελικών της άμμου οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

934

Ολοκληρώθηκε στην Πάτρα χθες η πρώτη ημέρα του Final-4 του Beach Handball του 20ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος που αποτελεί το επίσημο test event για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες.
Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης με άνδρες και γυναίκες θα αγωνιστούν στον τελικό του 20ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball, στους άνδρες θα αντιμετωπίσουν τον Ολύμπιο Δία Ασπροπύργου και στις Γυναίκες τον Σπάρτακο Goalbet.

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΝΟΙΞΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Delousil

Νίκη με 2-0 σετ (24-16, 18-12) για τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης με αντίπαλο την Άνοιξη Διονύσου Delousil στο εναρκτήριο παιχνίδι της τελικής φάσης του 20ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς-χάντμπολ, που αποτελεί και test event για τους II Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες. Με αυτή τη νίκη οι Κύκλωπες ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης.
Οι Κύκλωπες έλεγχαν από την αρχή το παιχνίδι έχοντας κορυφαία και πρώτη σκόρερ την  specialist Ειρήνη Ζουμπουνέλη, που σημείωσε 18 πόντους.

ΑΝΟΙΞΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Delousil (Χαραλαμπάκη): Σπανού,  Ειρ. Κουκλοτίδου 14, Τογανίδου 8,  Κυρικλίδου 2, Μαύρου, Ελ. Κουκλοτίδου 4.

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ζουμπουνέλη 18, Σιαρβάλη 4, Παρασχάκη 2, Α. Σαββαλάκη 10, Αλούρδα, Δ. Σαββαλάκη 8.

Διαιτητές: Βελάνη και Μπράμου, αποκλεισμοί: 3-1.

Αθανασία Σαββαλάκη (Κύκλωπες): «Ήμασταν πανέτοιμες για αυτή τη διοργάνωση, είχαμε πάρει μέρος σε όλα τα μεγάλα τουρνουά τους τελευταίους μήνες και έχουμε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Στόχος μας είναι η πρωτιά στην τελική φάση, κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά αύριο που ουσιαστικά είναι για εμάς ο τελικός, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Ειρήνη Ζουμπουνέλη (Κύκλωπες): «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε με όπλο την εμπειρία μας να επικρατήσουμε. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να κάνουμε ό,τι καλύτερο και να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Η εγκατάσταση μου άρεσε πολύ, η ποιότητα της άμμου ήταν πολύ καλή και ελπίζω ότι στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες ο κόσμος θα έρθει να παρακολουθήσει όλα τα σπορ».

Άγγελος Χαραλαμπάκης (προπονητής Άνοιξης): «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε πολλές απουσίες, είχαμε όμως θέληση και μεγάλη διάθεση. Οι Κύκλωπες είναι πιο έμπειρη ομάδα, πήραν τη νίκη, όμως εμείς έχουμε όλο το μέλλον μπροστά μας για να πρωταγωνιστήσουμε στις επόμενες διοργανώσεις. Ευχαριστούμε πολύ την Επιτροπή Μπιτς Χάντμπολ της ΟΧΕ, την οργανωτική επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων και τον πρόεδρό μας Μάριο Λουκάτο».

Ειρήνη Κουκλοτίδου (Άνοιξη): «Ήταν καλύτεροι οι Κύκλωπες στο σημερινό παιχνίδι, αλλά για εμάς έπαιξαν ρόλο οι σημαντικές ελλείψεις που είχαμε. Είναι μεγάλη υπόθεση ότι είμαστε στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, στο πρώτο σετ αργήσαμε να προσαρμοστούμε, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Η άμμος ήταν πολύ καλή, το όλο σκηνικό μου άρεσε και το μήνυμά μου ενόψει Μεσογειακών Αγώνων για το άθλημά μας είναι να είναι γεμάτες οι κερκίδες γιατί είναι ένα συναρπαστικό σπορ».

πηγή