Μέριμνα Αλεξανδρούπολης – Βράβευσαν το Στρατηγό Χουδελούδη

4513
Ο σύλλογος “Μέριμνα Αλεξανδρούπολης” πραγματοποίησε φιλανθρωπική εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, στο ξενοδοχείο ASTIR GRECOTEL Αλεξανδρούπολης.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλες και όλους, που μας τιμήσατε με την ωραία και πολυπληθή παρουσία σας & συμμετείχατε στη χαρά μας!
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
• Τον Επίτιμο Αρχηγό Γ.Ε.Σ., Στρατηγό Ε.Α., Χουδελούδη Άγγελο, για την πολύτιμη, πατριωτική και κοινωνική, προσφορά του στο Σύλλογό μας, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης δια της συνδρομής του Στρατού στην κατάσβεση των πυρκαγιών τον 08/2023, στον Έβρο και στην Πατρίδα μας, ως εξέχων Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού.
• Την εξαιρετική, απερχόμενη, Πρόεδρο του Συλλόγου μας, κ. Τσινταράκη Μαρία, για την πολύτιμη προσφορά της στο Σύλλογο & τη διαρκή αγάπη και βοήθειά της επί ασκήσεως των καθηκόντων μας.
• Τον έξοχο μαθητή του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, Δελιακίδη Δημήτρη, ο οποίος πέτυχε την εισαγωγή του μετά πλήρους υποτροφίας, κατόπιν εξετάσεων κατά το Αμερικανικό Σύστημα Εισαγωγής, στην Ανώτατη Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου UPENN της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.
Σας ευχόμαστε να έχετε «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ»,
γεμάτη από όλα τα αγαθά του Θεού!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Αρμενάκη Κρυσταλλία Πετροπούλου Μαρία