ΕΛΑΣ ΑΜΘ | Συγχαρητήρια της ένωσης αξιωματικών στον Πασχάλη Συριτούδη

675
Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα θέλαμε καταρχάς να συγχαρούμε θερμά για την επάξια επιλογή του ως νέου Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας τον Αντιστράτηγο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το γεγονός ότι ο νέος Υπαρχηγός του Σώματος έλκει την καταγωγή του από τον ακριτικό Νομό Έβρου , ενώ η επιλογή του μας καθιστά αισιόδοξους , καθόσον είναι άριστος γνώστης των ιδιαίτερων ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι Αξιωματικοί και τα στελέχη που υπηρετούν στην ακριτική μας Περιφέρεια την οποία υπηρέτησε με ζήλο όλα αυτά τα χρόνια από πολλές θέσεις ευθύνης .


Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια της στον Αντιστράτηγο κ. Πασχάλη ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ως Υπαρχηγό του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Επίσης, δηλώνουμε την ευαρέσκεια μας που ένα τέκνο του τόπου μας, γνώστης των προβλημάτων της περιοχής μας, ανέρχεται στις ανώτερες βαθμίδες της Αστυνομικής Διοίκησης και αναλαμβάνει μία τόσο καίρια θέση.

Ως Σωματείο δεσμευόμαστε να σταθούμε δίπλα του, αρωγοί και συμπαραστάτες για την επίλυση των εργασιακών και υπηρεσιακών αναγκών των συναδέλφων μας.