Τα έδωσε όλα η Πηγή Δεβετζή: Το αισθησιακό τσιφτετέλι που “έτριξε” τα πατώματα & “χάζεψε” τους πάντες στο πλατό του ΣΚΑΪ (Video)

1159
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τα έδωσε όλα η Πηγή Δεβετζή καθώς με το αισθησιακό τσιφτετέλι της “έτριξε” τα πατώματα και “χάζεψε” τους πάντες στο πλατό του ΣΚΑΪ, στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν του σταθμού.

Με χορούς και τραγούδια υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά τα κανάλια και ο ΣΚΑΪ δεν θα μπορούσε να μην είναι στο κλίμα. Το κέφι άναψε για τα καλά και η Πηγή Δεβετζή δεν μπόρεσε να αντισταθεί και βρέθηκε στη μέση της σκηνής με τον Νικόλα Βαφειάδη που τη συνόδευσε και χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι. Παράλληλα, απολαύστε εδώ το σόλο τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που έκανε άπαντες να παραληρούν.

Όσο η πρώην αθλήτρια λικνιζόταν στους ρυθμούς του Πότε Βούδας, Πότε Κούδας και λύγιζε τη μέση της στα χέρια του δημοσιογράφου, οι παρευρισκόμενοι την καταχειροκροτούσαν για τις χορευτικές της επιδόσεις.

Το “καυτό” τσιφτετέλι της Πηγής Δεβετζή στο ρεβεγιόν του ΣΚΑΙ

https://www.athensmagazine.gr/article/videos/668372-ta-edwse-ola-h-phgh-debetzh-to-aisthhsiako-tsifteteli-poy-etrikse-ta-patwmata-xazepse-toys-pantes-sto-plato-toy-skai-video?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2UJQx6FavI6_D7boLqIMX8g45-4V1JKsgn5O-1p3DNK7WNIMQwR0BjqAs#Echobox=1704096230