Ελένη Τοπαλούδη: Πριν από 5 χρόνια η δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο!

861

Ελένη Τοπαλούδη: Πριν από 5 χρόνια η δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο! Την πέταξαν τραυματισμένη από ύψους 10 μέτρων και πριν δολοφονηθεί είχε κακοποιηθεί και βι@στ@#

«Όταν φεύγει το παιδί σου είναι ένας πόνος και ένας Γολγοθάς πολύ βαρύς…» – Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε στην παραλία Φώκια στη Ρόδο

Σαν σήμερα στις 28 Νοεμβρίου 2018, η Ελένη Τοπαλούδη βι@στηκε ομαδικώς και δολοφονήθηκε από δύο άντρες στο νησί της Ρόδου. Ύστερα από πολύμηνη δίκη, οι δολοφόνοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

«Όταν φεύγει το παιδί σου είναι ένας πόνος και ένας Γολγοθάς πολύ βαρύς και ένα βαρύ φορτίο που δεν μπορείς να το σηκώσεις. Δεν πέρασε ούτε μία μέρα. Σαν να είναι σήμερα η μέρα που το μάθαμε…κι όμως περάσαν τρία χρόνια. Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, πονάει πολύ», είχε δηλώσει η μητέρα της άτυχης Ελένης μιλώντας στο Star.

Πατέρας Τοπαλούδη: «Οι γυναικοκτονίες ας ευαισθητοποιήσουν αυτούς που αποφασίζουν για εμάς»

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε μερικά από τα φετινά θύματα γυναικοκτονιών που σημειώθηκαν στη χώρα μας. Επίσης, ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη λέγοντας ότι: «η δολοφονία του παιδιού μας δεν κοστολογείται»

«Η ψυχή της Ελένης, ο θάνατος της, ο θάνατος των παιδιών όπως της Καρολάιν, όπως της Ζωής, όπως της Δώρας, της Γαρυφαλιάς και τόσων άλλων κοριτσιών το τελευταίο χρονικό διάστημα ας ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς που αποφασίζουν για μας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να καλυτερεύσουμε την κοινωνία μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ελένη Τοπαλούδη: Το χρονικό της δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε μόλις στα 21 της χρόνια στις 28 Νοεμβρίου του 2018, αφήνοντας στη μέση όλα της τα όνειρα για τη ζωή. Η οικογένειά της δέχεται μηνύματα συμπαράστασης απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η δολοφονία της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε στην παραλία Φώκια στη Ρόδο. Οι δύο κατηγορούμενοι την πέταξαν βαριά τραυματισμένη από γκρεμό ύψους 10 μέτρων, ενώ πριν δολοφονηθεί είχε κακοποιηθεί σκληρά και βιαστεί.