Αλεξανδρούπολη: Ζουν ανάμεσά μας, πετυχαίνοντας σπουδαίες διακρίσεις!

1133
Ζουν ανάμεσά μας και καταφέρνουν μέσα στις πολλές οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να αφιερώσουν πολύτιμο χρόνο στον αγαπημένο τους άθλημα πετυχαίνοντας μάλιστα σπουδαίες διακρίσεις!
Ο λόγος για τον Χρήστο Δετσαρίδη από τον Σκοπευτικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στη γενική κατάταξη και 1η θέση στην Α1 κατηγορία στους πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής που πραγματοποιήθηκαν στον Βόλο τον περασμένο Μάιο
και τον Γιώργο Μαργαρίτη που διαγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ελλάδας κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα bodybuilding στην Ισπανία.
Την περασμένη εβδομάδα δήμαρχος Ioannis Zampoukis – Γιάννης Ζαμπούκης συναντήθηκε με τον καθένα ξεχωριστά για να τους συγχαρεί για τις επιτυχίες τους και την επίμονη προσπάθεια που καταβάλλουν προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους, εκπροσωπώντας παράλληλα τον τόπο μας ως “πρεσβευτές” στις εθνικές και διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις όπου συμμετέχουν.
Παράλληλα συζητήθηκε αντίστοιχα με τον κ. Δετσαρίδη η δυνατότητα δημιουργίας ενός σκοπευτηρίου που να πληροί τις απαιτούμενες προϋποθεσεις καταλληλότητας και λειτουργίας και με τον κ. Μαργαρίτη η δυνατότητα διοργάνωσης και φιλοξενίας στον Δήμος Αλεξανδρούπολης κυπέλλου σωματικής διάπλασης.