Να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη;

5198

 

Στην επαναληπτική ψηφοφορία την Κυριακή 15 Οκτωβρίου το ερώτημα των δημοτών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης είναι συγκεκριμένο.

Να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη;

Για να απαντήσουμε στο ερώτημα πρώτα απ όλα πρέπει να δούμε το πλαίσιο που κινήθηκε η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης από το 2019 μέχρι σήμερα.

Σε μια έντονη και ταραγμένη δημοτική θητεία με πανδημία του Covid-19 με πρώτη προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, με γεωπολιτικές αστάθειες που επηρέασαν οικονομικά την χώρα μας, τους δήμους και όλα τα νοικοκυριά και με ‘’Κλεισθένη Ι’’ χωρίς ουσιαστική πλειοψηφία στα δημοτικά συμβούλια με δυσκολίες στην λήψη αποφάσεων, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προσπάθησε να αντεπεξέλθει σε αυτές τις πρωτόγνωρες συγκυρίες.

Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, τελικά τα κατάφερε;

Σίγουρα ο καθένας μας έχει την δική του απάντηση…

Την καλύτερη απάντηση έχουν οι δημότες γειτονικών δήμων του νομού Έβρου που ζουν και εργάζονται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Οι συγκεκριμένοι πολίτες με την ματιά του επισκέπτη, του φιλοξενούμενου, του εργαζόμενου, του επιχειρηματία, του συνταξιούχου, έχουν την μοναδική ικανότητα να μπορούν να συγκρίνουν τους δικούς τους δήμους με τον δήμο της Αλεξανδρούπολης σε παρόμοιες συνθήκες και πολλές κλίμακες.

Οι συγκρίσεις σε πολλά πεδία δράσεων οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη… τα καταφέρνει, αλλά θέλουν να δουν περισσότερα!

Όμως οι συγκεκριμένοι πολίτες δεν ψηφίζουν στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, στέλνουν όμως το μήνυμα…

Παραφράζοντας τα όσα είπε μια χαριτωμένη συντοπίτισσα για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση…και έγινε viral στα ΜΜΕ…μπορούμε να πούμε για τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

‘’Τι να σου κάνει και ο Ζαμπούκης, πόσα να κάνει πχια σε μια τέτοια τετραετία’’