Ένας νέος Ιατρός Ογκολόγος για την Ορεστιάδα

2445
Γράφει η Εύη Ορφανού
Ένας νέος Ιατρός Ογκολόγος για την Ορεστιάδα
Αγαπημένα Μέλη,
μετά τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου μας ιατρού, Καθηγητή κο Ν. Ξενίδη, μας ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρούμε ιατρό Ογκολόγο, που θα είναι διαθέσιμος και διατεθειμένος να έρχεται στην Ορεστιάδα, όπως έκανε και ο εκλιπών, εξυπηρετώντας όλων τον Βόρειο Έβρο.
Δυστυχώς η Αλεξανδρούπολη δεν είχε την δυνατότητα αυτήν, λόγο τεράστιου φόρτο εργασίας. Έτσι αναγκαστήκαμε να στραφούμε σε άλλες περιοχές για να καλύψουμε την ανάγκη αυτήν και σταθήκαμε τυχερή.
Ο Αν. Καθηγητής του Πανεπιστημίου UCLA Καλιφόρνιας (ΗΠΑ), Δρ. Χρήστος Εμ. Εμμανουηλίδης, δέχτηκε να έρχεται δύο φορές τον μήνα στην Ορεστιάδα, ερχόμενος από Θεσσαλονίκη κάνοντας ιδιωτικό ιατρείο, όπως πραγματοποιούσε και ο κο. Ξενίδης. Να σας ενημερώσουμε ότι δώσαμε και βάση στα χαρακτηριστικά του ιατρού. Εκτός από καλό επιστήμονα, θέλαμε και έναν Ογκολόγο, ο οποίος θα αφιερώνει χρόνο για τον ασθενή και θα σηκώνει τα τηλεφωνά του. Το πετύχαμε.
Θα παρακαλέσουμε λίγο για την υπομονή σας, διότι μας μένει να δούμε ακόμα τα τυπικά θέματα, όπως η συνεννόηση με το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, η εγγραφή στο Ιατρικό Σύλλογο Έβρου, Εφορία και συστέγαση.
Επίσης, επειδή δεν θέλουμε να βρεθούμε πάλι στην ίδια θέση, όπως πριν ένα χρόνο, θέλουμε να δημιουργήσουμε για όλους τους ασθενείς που επιθυμούν να παρακολουθούνται από τον κο Εμμανουηλίδη, έναν ηλεκτρονικό φάκελο, που θα είναι πάντα προσβάσιμος και δεν θα χρειάζεται να έρχεστε συνέχεια με τις σακούλες γεμάτες αποτελέσματα εξετάσεων.
Γνωρίζοντας ότι θα υπάρξει κοσμοσυρροή, θα βγάλουμε ανακοίνωση, για το πότε μπορείτε να επισκέπτεστε το γραφείο μας, για να δημιουργήσουμε τον φάκελό σας.
Όποιος δεν έχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση, θα τον βοηθήσουμε να την αποκτήσει και θα του εξηγήσουμε την λειτουργία. Δεν υπάρχει λόγος για άγχος.
Όπως γνωρίζετε, αυτό θα είναι εξαιρετικά χρονοβόρο, απαιτεί οργάνωση, γνώση και θα διαθέσουμε για αυτό τον ελεύθερο μας χρόνο, ως εθελοντές.
Η προσέλευση θα γίνεται πάντα και αποκλειστικά με ραντεβού.
Ευελπιστούμε η λειτουργία του Ογκολογικού ιατρείου να είναι έτοιμο και να ξεκινήσει το νέο έτος, εάν όλα πάνε καλά.