Στον Έβρο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

742

 

Αποτελούμενο από τον βουλευτή Ηλείας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον βουλευτή Α ΄Ανατολικής Αττικής, Στέλιο Πέτσα και τον βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρο Καράογλου

Τον Έβρο θα επισκεφτεί την Παρασκευή (29-09) κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τον βουλευτή Ηλείας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον βουλευτή Α ΄Ανατολικής Αττικής, Στέλιο Πέτσα και τον βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρο Καράογλου.

Το πρόγραμμα

08.30 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

10.00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΟ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Τ.Ο.Ε.Β. ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ» 9,5 ΕΚ. (ΛΑΔΗ ΔΙΔ/ΧΟΥ)

10.30 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΟ «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ – ΦΑΣΗ Α’» 4,2 ΕΚ. (ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΔΙΔ/ΧΟΥ)

11.15 ΑΓΟΡΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

12.15 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΝΕΟΙΔΡΥΘΗΣΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΈΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ (ΔΡΑΣΗ 3Α.4.2)» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΜΘ88/4124)».

14.00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΟ «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΦΑΣΗ Α» 4,2 ΕΚ. (ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΪΣΤΡΟΥ)

15.00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε. (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΕΠ)

18.30 ΑΓΟΡΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

(φωτο: PAMEEVRO)