Αλληλομηνύθηκαν Αλεξανδρής και Μερκούρης – Θα έχουμε δικαστικές “οδούς”

1893
Ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι στην προεκλογική περίοδο στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Οι πρωταγωνιστές Κώστας Αλεξανδρής και ο Δημήτρης Μερκούρης.
Όλα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση του Κώστα Αλεξανδρή για να πάρει την σκυτάλη ο Δημήτρης Μερκούρης…και τα πράγματα να έχουν μπλέξει!
Η υπόθεση αναμένεται να λάβει δικαστικές “οδούς” αφού αμφότεροι, Κώστας Αλεξανδρής και ο Δημήτρης Μερκούρης κατέθεσαν μηνύσεις, ο ένας στον άλλο.
Οι διάλογοι αποκαλυπτικοί:
Ο Κώστας Αλεξανδρής έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο fb:
”Θα αλλάξω εντελώς την ανάρτηση και θα την κάνω πιο συγκεκριμένη ως ερώτημα προς τον πρωην αντιδήμαρχο πρωτογενούς τομέα , κύριε Νίκο Γκότση είναι αλήθεια το γεγονός ότι κατηγορήσατε την μελέτη για το αρδευτικό έργο της κατασκευής ενός νέου αρδευτικού αντλιοστασίου στην κοίτη του ποταμού ;
Είναι αλήθεια ότι είπατε στον περιφερειάρχη τι πάτε να κάνετε θα πλημμυρίζουν οι αντλίες και θα πέσει η θα βουλιάξει το αντλιοστάσιο ;
Αν και προσωπικά σας έχουμε καλέσει στο ΤΟΕΒ για ενημέρωση δεν ήρθατε ποτέ , μαθαίνουμε ότι τώρα τελευταία έχετε πολλές απορίες , δεν είναι κακό , μπορείτε και σας κάνω και δημόσια πρόσκληση να έρθετε όποτε θέλετε να μάθετε για όλες τις μελέτες , καθώς επίσης μπορείτε να έρθετε να ενημερωθείτε τόσο για τα οικονομικά του οργανισμού όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός με την κάκιστη διαχείρηση των δημοσίων εκτάσεων .
Θα πρέπει να καταλάβουμε όμως άπαντες οτι ο τόπος αυτός δέν έχει τα χρονικά περιθώρια του να επιλέξει το πότε και με ποιους θα γίνει ένα τέτοιο μεγάλο έργο .
Για την ιστορία η μελέτη του έργου έχει γίνει σε μια από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο , το αντλιοστάσιο υψομετρικά θα είναι 1,5 μέτρο πάνω από το ανάχωμα επίσης είχε έρθει γεωτρύπανο δυο φορές και έκανε γεωλογικές μετρήσεις στην συγκεκριμένη περιοχή που θα χτιστεί και κρίθηκε αναγκαίο στο υπέδαφος να γίνουν τσιμέντο ενέσεις βάθους 16 μέτρων .”
Ο Δημήτρης Μερκούρης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο fb:
”6.000.000 + 4.000.000 + πάνω κάτω και +, χιλιάδες ευρώ εδώ και εκεί … Διαγωνισμοί με προσκλήσεις, Αναθέσεις. Εργολαβίες και 2η ανάθεση έργων στον μπαμπά με το καφέ… κλπ… Το αγόρι με το καφέ της χαράς είναι μέσα στην χαρά… Για μέρες όμως…”
Ο Κώστας Αλεξανδρής έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο fb:
”Η προσωπική διαδρομή μου είναι θεμελιωμένη πάνω σε αξίες εντιμότητας, ήθους και σκληρής δουλειάς! Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα τη δράση μου για ν’ ανταμειφθώ με έμμισθες θέσεις και πολιτικούς θώκους. Κυρίως, όμως, ουδέποτε συκοφάντησα ανθρώπους που τα πιστεύω τους ήταν διαφορετικά από τα δικά μου! Όσες φορές πρωτοστάτησα στο ξεσκέπασμα διασπάθισης δημοσίου χρήματος το έπραξα ως μέλος συλλογικού οργάνου που έπρεπε ομόφωνα και ομόθυμα να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των αγροτών της περιοχής μας! Τώρα, λοιπόν, που πιέζονται ασφυκτικά για την απόδοση ευθυνών και από τον φόβο τους μήπως βγουν στο φως τα ονόματά τους, πανικόβλητοι όλοι τους αντί ν’ απολογηθούν, με λασπολογούν ανενδοίαστα! Γιατί νομίζουν ότι θα κάμψουν το ηθικό μου και θα πάψω συνοδοιπορώ με όλους όσοι τους ξεσκεπάζουν! Απατώνται, όμως, οικτρά! Σήμερα κατέθεσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Δημητρίου Μερκούρη για τη λασπολογική του προσώπου μου ανάρτησή του! Ας λογοδοτήσει, λοιπόν, στην ελληνική δικαιοσύνη κι ας πληρώσει το τίμημα!”
Ο Δημήτρης Μερκούρης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο fb:
”Αγαπητέ Κώστα,
Αν αυτά που γράφεις κάτω από τη φωτογραφία σου, πραγματικά σε αντιπροσωπεύουν και θέλεις να γίνουν πιστευτά, τότε θα πρέπει να μην κρύβεσαι από το αυτόφωρο και να παρουσιαστείς στο ΑΤ Αλεξανδρούπολης, για να αντιμετωπίσεις την αυτόφωρη διαδικασία, όπως έκανα εγώ και κάνουν όλοι οι άντρες με παντελόνια.
Αναλυτικότερα, σήμερα στις 14:30 ήρθε η Αστυνομία για να με συλλάβει μετά από μήνυση του εξαφανισμένου κ. Κώστα Αλεξανδρή για συκοφαντική δυσφήμιση. Σεβόμενος τον ρόλο μου ως δικαστικός υπάλληλος, ακολούθησα όλη τη διαδικασία του αυτοφώρου και μετά από εντολή του κ. Εισαγγελέα, αφέθηκα ελεύθερος. Στις 15:30 υπέβαλα μήνυση κατά του κ. Κωνσταντίνου Αλεξανδρή για ψευδή καταμήνυση και προσβολή της ιδιότητας του δικαστικού γραμματέα εν ώρα υπηρεσίας, της προσωπικότητας μου, καθώς και της ιδιότητας του εκλεγμένου μέλους της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης. Από το ΑΤ δόθηκε εντολή και μετεβη περιπολικό στην οικία του κ. Αλεξανδρή, για να προσαχθει σε αυτόφωρη διαδικασία. Όμως το περιπολικό επέστρεψε, δηλώνοντας ότι δεν εντοπίστηκε στην οικία του μέχρι τις 17:15.
Αγαπητέ Κώστα,
Εύχομαι να παρουσιαστείς οικειοθελώς στο ΑΤ Αλεξανδρούπολης εντος 24 ωρών, διότι οι σύμβουλοι σου σε αφήνουν νομικά έκθετο. Πίστεψε με ότι την ώρα της κρίσης, θα είσαι μονός σου.”