ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ η ομάδα της SCHOOL BUDDY Αβδήρων-Φερών!

613

Μετά τις μεγάλες νίκες στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Social Innovation Relay (1ο βραβείο), Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση (2ο βραβείο) του Junior Achievement Greece και 4o Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη της Envolve Entrepreneurship (1ο βραβείο), το Γυμνάσιο και Λύκειο Αβδήρων μαζί με το Γυμνάσιο Φερών Έβρου κατέκτησαν και το 1ο βραβείο στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Διαγωνισμό SIR Global Final 2024 του JA Europe σε συνεργασία με την ΝΝ, που διεξήχθη διαδικτυακά, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Η Όλγα, ο Βαγγέλης, ο Δημήτρης και ο Γιώργος, εκπροσώπησαν την Ελλάδα και συναγωνίστηκαν τις καταπληκτικές ομάδες της Ιαπωνίας, της Τσεχίας, της Ισπανίας, της Ουγγαρίας, της Ολλανδίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας και της Σλοβακίας.

Η καινοτόμος πλατφόρμα ανταλλαγής σχολικού υλικού των μαθητών της SCHOOL BUDDY υπό την οργάνωση και τον συντονισμό του καθηγητή Πληροφορικής, κ. Ιωάννη Μπουτζίκα (Γυμνάσιο Φερών) και της καθηγήτριας Οικονομικών, κα. Λουλουδιάς Κεφαλά (Γυμνάσιο-Λύκειο Αβδήρων) έφεραν την ομάδα στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας το χρυσό στην παγκόσμια μαθητική επιχειρηματική καινοτομία.

Η ευρηματικότητα και η ικανότητα της ομάδας να σχεδιάζει και να υλοποιεί ολοκληρωμένα επιχειρηματικά πλάνα χάρισε στην Ελλάδα την παγκόσμια πρωτοτυπία στην υλοποίηση μιας ψηφιακής πλατφόρμας που επιτρέπει την αποτελεσματική αναδιανομή εκπαιδευτικού υλικού μεταξύ σχολείων και την εύρεση χορηγών.

Συγχαρητήρια στους μαθητές της SCHOOL BUDDY για τις επιτυχίες τους στο πανελλήνιο και παγκόσμιο γίγνεσθαι της μαθητικής επιχειρηματικότητας καθώς και στους εκπαιδευτικούς τους, οι οποίοι οργάνωσαν, καθοδήγησαν και ανέδειξαν αυτά τα ταλέντα με την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και την αφοσίωση τους στο εκπαιδευτικό τους έργο. Το μέλλον τους σίγουρα διαγράφεται λαμπρό !

Δείτε το βίντεο συμμετοχής μας στον Παγκόσμιο Τελικό, SCHOOL BUDDY JA Greece SIR Global Final 2024 καθώς και τη συνέντευξή μας στην εκπομπή “Περίμετρος” της ΕΡΤ3.

 

SCHOOL BUDDY JA Greece SIR Global Final 2024
Η SCHOOL BUDDY Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο SIR Global Final 2024 (Περίμετρος ΕΡΤ3 06/06/2024)

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα, μπορείτε να επισκεφτείτε τους συνδέσμους Junior Achievement και School Buddy