Δωρεάν διάθεση, 240 στρεμμάτων βιολογικής καλλιέργειας μηδικής

1398
Δωρεάν διάθεση, 240 στρεμμάτων βιολογικής καλλιέργειας μηδικής στους κυνηγετικούς συλλόγους του πυρόπληκτου Ν. Έβρου.
Με απόφασή του το Δ.Σ. του Κ/Σ Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης θέτει ΔΩΡΕΑΝ στη διάθεση των κυνηγετικών συλλόγων των πυρόπληκτων περιοχών του Έβρου 240 στρέμματα βιολογικής καλλιέργειας μηδικής.
Ο αγρός βρίσκεται στα Βρυσικά Έβρου, είναι ιδιόκτητος, ανήκουν σε κυνηγό και διατίθεται δωρεάν για τις ανάγκες της φετινής ή της επόμενης χρονιάς. Προτεραιότητα θα δοθεί στον κυνηγετικό σύλλογο Σουφλίου λόγω της γεωγραφικής του θέσης (Δάσος Δαδιάς). Με την απόφαση αυτή ελπίζουμε να βάλουμε και μεις ένα λιθαράκι στην γρήγορη αναγέννηση της καμένης γης της Θράκης.
Συνάδελφοι, οι ακριτικές περιοχές της Ελλάδας δέχονται για χρόνια την εγκατάλειψη και την αδιαφορία του Αθηνοκεντρικού μας κράτους ταυτόχρονα δέχονται και τη δική μας κυνηγετική πίεση. Είναι καιρός να σταθούμε δίπλα τους, τώρα που δοκιμάζονται οι αντοχές τους. Η ολική απαγόρευση του κυνηγιού θα φέρει οικονομική καταστροφή των συλλόγων και ψυχικές διαταραχές στους εν απραξία κυνηγούς.
Καλούμε λοιπόν, όλους τους κυνηγούς, τις κυνηγετικές οργανώσεις και ειδικά την ΚΟΜΑΘ, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, παίρνοντας γενναίες αποφάσεις που θα λύσουν πολλά από τα προβλήματα επιβίωσης όλων των κυνηγετικών συλλόγων του Έβρου.
Άλλωστε όπως έλεγε κι ο Μακρυγιάννης
“Τούτη την πατρίδα την έχομε όλοι μαζί”!!!